NuKe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Demoyu indirmek için tıkınız... Bence gayet güzel olmuş. Tabii ki pes ile yarışamaz ancak diğer fifa serilerinden her yönden daha iyi buldum.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Azmodai valla fifa 2005 diye arattım. FIFA yazıo diye bulamamış demek napim yani :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Chemic Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ya nası pes le yarısamaz ya adamı çıldırtmayın Bu güne kadar çıkmıs en iyi futbol oyunu fifadır.Fifaların arasındaki en iyi oyunda 2003 olanıdır.
Catscratch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Hala bilgisayar bariz üstün oynarken. Siz sadece seçtiğiniz tek kişi ile rakibe dalıosunuz. Gerçi stratejilere bakmadım ama markaj stratejisi yoksa oynanmaz çünkü adam size full 10 kişi ile saldırıo siz seçtiğiniz adamla defans yapıosunuz sadece.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Patik Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 winning varken, pes varken ınsan utanırda su oyunu pıyasaya surmez bea. Konami'nin yaptıgını asla yapamayacaksın EA. anla sunu artık ya. Bırısıde kalkmıs en ıyı futbol oyunu fifa demıs lol hayatında winning oynamamıs adamda hemen bellı oluyor canım :)
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hic begenmedim valla pesin daha dogrusu we nin eline su dokemez
Diablo Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 fifa artık benden uzak dursun.midem bulanıo bu kadar kotu oynanabilirlik olabilirmi ya bi oyunda.2004 tam bir rezaletti.en kralı 97 ydi bence[signature][hline]
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 fifa'dan nefret etmeye başladım hep aynı hep aynı ben bir fark goremiyorum adam gibi bir fark tabi.[signature][hline]büyük güç büyük sorumluluk | rqm +TurkMANIA++
Öne çıkan mesajlar