kopekolduren Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Merhabalar yaslı adam ve deniz diye bir cizgi film var,bunu kullanarak ispanyolca(zannedersem ispanyolca ) bir sarkı klibi yapılmıstı adamın denize acılısı kılız balıgını yakalaması sonra onu kaybetmesi vs ile sonra eriyor klip bu dedigim ispanyolca! sarkının oldugu klibi biliyormusunuz linkini verebilir misiniz ? cok tesekkur ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2011 bi de leon diye film varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 kesin bilen vardır ben de arastırıyorum :Dama hala bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 kimsenin fikri yok mudur bu şarkı hakkında acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kopekolduren Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 eureka !!! işte aradıgım sarkı ve klibi umarım sizde begenirsiniz. http://www.youtube.com/watch?v=Yvt2jzp-nLw&feature=results_video&playnext=1&list=PL7A81F497CD3B3B0D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar