Cermy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hey ahali :D bi sorum oljakti. simdi ben xp sp1 turkce kullaniyorum ve wireless networkle netteyim falan filan ite biliyosunuzdur bu aletlerin kendi proglari falan oluyor. benim kuzende bunu kullaniyor iste sp2 (ING onunki)yi yukledi sorunlar cikiyomus sp2nın kendı wirele programiyla aletinki çakisiyormus IRQ cakısmasımıymıs neymıs öyle bişey. adam programci , biras kasmis duzelmiş . simdi bende yuklemek istiyorum fakat sorun bendede olursa ki olucaktır napabilirm bi bileniniz varmi? bi ara system restore point olusturup sp2 kurmak aklima geldi ama sora urasmak yerıne kalici bi cozum buluruz diye buraya yazdim. yardimci olurmusunuz[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 git ondan yardim al demeyin lutfen adamla gorusemıyoz bile :D karsi tarafta oturuyo benim icinde gitmek cokzor ..[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sp2 yeni çıkdı bozukluklar olabilir bişey diyemem ama xp de irq çakışması zor 25 e kadar irq numarası var bildiğim kadarıyla.[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ya o IRQ olayını yanlis yazmis olabilirmm. ama ona benzer ve bunlara sebep olan bir cakisma olayi varmiş![signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sp2 ne?[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sp2 = servis pek tuu (service pack two) en guvenilir kaynak microsoft.com daki knowledge base olacaktir. `sp2 and wireless` diye arat, yine cozum cikmazsa mail at, link yollarlar.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ayrica sp2 yuklersen otomatik olarak kurtarma noktasi olusutracaktir.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 iyi guzel tamam araticamda o cakisma olayi wireless cardin programina gore degismezmi ? yani mantiken baska marka bir wireless card baska bir program kullaniyo ve onun da cakisma yaratıp yaratmiyacagi muhtemel ?!? yanlismiyim[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Program çakışma yapmaz yahu alet yapar driveri yapar.varsa elinizin altında başka bir wireless card dene..[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yok elimde baska kart. yahu neyse iste sonuc olarak ben ne yapabilirim bu duruma karsi ? edik:yani bole microsoft.com dan aratip link bulup okumak-cevirmek cozmek halletmek fln baya bi kasiyo ;) [Bu mesaj Cermy tarafından 28 Eylül 2004 21:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 up! ya nolur yardim edin bu işin kolay bir yolu yokmu ?[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 IBM kullanıcılarına sp2 için "henüz kurmayın" demiş. Ben onların yalancısıyım..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 vala enteresan , bilemiyorum . ama benım kuzende o olayi hallettikten sonra cok memnundu ..[signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 up , cozum vermiyor kimse :([signature][hline]kafama gore bi kabile bulabilsem afrikaya yerlescem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar