Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Aranızda bu işlerle ilgilenen kimler var. Bi şirket icin ürün katalogunu vs tanıtmak icin bir websitesi hazırlanması gerekiyor da. Flashlı falan olması gerekiyor, ayrıca türkçe/ingilizce opsiyonlu olcak. Tahmini 40-50 sayfa falan olur harelde. Bu tür bi işle ilgilenebilecek birileri var mı? Benim bir fiyat vermem gerekiyor da.. Ben pek anlamadıgım icin bu işlerden bi tür aracı olcam sadece :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 yani ücret karsılıgı bu tür bi iş yapabilecek birisi yok mu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Benim şu anda çalıştığım şirket bu hizmeti vermekte. www.pro-medya.com Gerçi şu anda siteyi elden geçirmekde ve dinamikleştirmekteyim. Fiyat olayını ise telefonla ilgili arkadaşlarla konuşun :) Ben kendilerine ileteyim. Ercüment Bey veya Göksel Bey ile görüşeceksiniz. [hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 20 May 2003 02:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 www.ozyazilim.com Profesyonel bir çalışma sonucunda tatmin olabileceğini sandığım bir yer.. Tavsiye ederim. Şirket programlarımız, websitemiz şirket tarafından yapıldı. Gayette uygun.. Stigmata.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ya banada katalog & e-commerce kısmı lazım ceday yaptırırsan alınca bana o kısımları verirmisin :D[hline]eeh eytere be! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Hmmm sıteyı C++ damı Flashtamı ıstıyorsun ? Bıde ucret ne kadar Frp sıtesıyse bedava onemlı olan Frp ulkemızde gelıssın ama sanırsam degıl genede yardımcı olabılırım ...[hline]A little less conversation a little more action please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar