Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Aranızda bu işlerle ilgilenen kimler var. Bi şirket icin ürün katalogunu vs tanıtmak icin bir websitesi hazırlanması gerekiyor da. Flashlı falan olması gerekiyor, ayrıca türkçe/ingilizce opsiyonlu olcak. Tahmini 40-50 sayfa falan olur harelde. Bu tür bi işle ilgilenebilecek birileri var mı? Benim bir fiyat vermem gerekiyor da.. Ben pek anlamadıgım icin bu işlerden bi tür aracı olcam sadece :)
Ceday Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 yani ücret karsılıgı bu tür bi iş yapabilecek birisi yok mu :)
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2003 Benim şu anda çalıştığım şirket bu hizmeti vermekte. www.pro-medya.com Gerçi şu anda siteyi elden geçirmekde ve dinamikleştirmekteyim. Fiyat olayını ise telefonla ilgili arkadaşlarla konuşun :) Ben kendilerine ileteyim. Ercüment Bey veya Göksel Bey ile görüşeceksiniz. [hline] -ee [Bu mesaj ShARkY tarafından 20 May 2003 02:09 tarihinde değiştirilmiştir]
stigmata Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 www.ozyazilim.com Profesyonel bir çalışma sonucunda tatmin olabileceğini sandığım bir yer.. Tavsiye ederim. Şirket programlarımız, websitemiz şirket tarafından yapıldı. Gayette uygun.. Stigmata..
Peka Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 ya banada katalog & e-commerce kısmı lazım ceday yaptırırsan alınca bana o kısımları verirmisin :D[hline]eeh eytere be!
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Hmmm sıteyı C++ damı Flashtamı ıstıyorsun ? Bıde ucret ne kadar Frp sıtesıyse bedava onemlı olan Frp ulkemızde gelıssın ama sanırsam degıl genede yardımcı olabılırım ...[hline]A little less conversation a little more action please
Öne çıkan mesajlar