elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 http://www.angelfire.com/gundam/lord_elvyn/04_Par_a_4.wma save target as diceniz bence başarılı.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 beyler bi comment yazsanız. 2,6 mb bişey zaten ne diye indirmiyonuz ki?[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 abi anlamayacagınız dusunmedim prdn, baalorc adlı grubun bogazici universitesinin yarısmasına gonderdigi ve finale kalan albumdn (hoh) en baba sarki.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: lord_elvyn, 30 Eylül 2004 06:46 tarihinde demiş ki: beyler bi comment yazsanız. 2,6 mb bişey zaten ne diye indirmiyonuz ki? senin olayın nedir ya her şeyde bu tepkine raslıyorum anında görüntü istiyorsun ? hemen olacak yani istediklerin bi sabır ya .. sen topic açıyorsun mesaj atalım diye insanların bilgisayar başında beklediğini mi düşünüyorsun yoksa ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 evet benzemiyo ama bu sarki bence guzel.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: theKingpin, 30 Eylül 2004 17:35 tarihinde demiş ki: said: lord_elvyn, 30 Eylül 2004 06:46 tarihinde demiş ki: beyler bi comment yazsanız. 2,6 mb bişey zaten ne diye indirmiyonuz ki? senin olayın nedir ya her şeyde bu tepkine raslıyorum anında görüntü istiyorsun ? hemen olacak yani istediklerin bi sabır ya .. sen topic açıyorsun mesaj atalım diye insanların bilgisayar başında beklediğini mi düşünüyorsun yoksa ? baktım 12 kişi okumuş biri bile acıp comment yapmamıs o yuzden dedim. 6 saat sonra baktım.[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 nolcak ki anında mesaj yazmak zorundami herkes ? hep böle ama bişi yapıyorsun görsel sanatlarda hemen yorum istiyorsun.. lol[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 ya dosya uploadı yapabilecegim bi site soylesenize angelfire dısında[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar