somebody Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: Llama, 30 Eylül 2004 03:18 tarihinde demiş ki: anneme sordum yücelcekmişim ben kat kat yukselcekmişim mıracama yükselcem ne :) :) anneler hep aynı demek.hep kandırıyolar. :)[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Biz bu durumlara kıçın açıkta kalmış evladım durumu diyoruz.Yanınızda eşiniz,sevgiliniz yada sizi kontrol eden bir aile bireyiniz yoksa bu tarz rüyalar görülmesi olasıdır.Bu rüyalar sırasında gördüğünüz imgeler tamami ile kıçınızın direkt olarak soğuk ile temasa girişi sonucu oluşan üşüme durumunun;beyin üzerindeki yarattığı etki ve bu etkinin uyarıcılar ile rüyaya yansımasıdır.Saygılar Sunarım 8-)[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 yukseliceksin yukseliceksin... sonra motorlardan biri bozulacak ve düsmeye basliycaksiniz uhahahah *!kacar*[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 kesin gerçekmiş yafs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 lamanin boynu uzayacakmis iste[signature][hline]:rock::tebrikz::rock: f*ck'im f*ck'sin f*ck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlitzeR Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: nedanko, 30 Eylül 2004 01:21 tarihinde demiş ki: Ya bende bi psikopatlık mı var bilmiyorum. Kabus dahi görsem rüya görmeyi çok seviyorum. İstese hergun karabasanı basmayanı, gelsin, kabus da göreyim yine de çok hoşuma gidio .. [Bu mesaj nedanko tarafından 30 Eylül 2004 01:22 tarihinde değiştirilmiştir] yanlız diilsin abi bende oleyim... ilginç dimi? :)[signature][hline]Let's blitz..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar