Core Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 unluler ciftligindeki arada bir calan turku modundaki muziklerin bir albumu var mi? yada muziklerin isimleri nelerdir? ozellikle yunus guncenin ciftlikten ayrildigi zaman calan muzik cok hosuma gitmisti.. bilen varsa bi zahmet yazsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben gülüyorum:)[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 supersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 saz, baglama - halk turkuleriyle ilgilenen yok mu yaws bu forumda?? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 sen ünlüler çiftliğini mi izliosn şimdi? .... diecek kelime bulamadım![signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
che Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 nie izliyemesmi alalla gerçi bende islemiom ama salla belki müzikleri için isliodur adam :-p[signature][hline]AdEt_KaNi_EmEn_DrAqLa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 o programın adı unluler çiftliiğimi zauhzuahzuhz bende gordum o programı komik bişi zuahuaz ismi daha komik unluleri hayvan yerine koymuşşlar ehehe at çiftliği, tavuk çiftliği ,eşek çiftliği bide unluler çiftliği ismini bilmiodum orendiim iyi oldu zauzhau[signature][hline]E.vil N.ever D.ies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 said: UnKnownTR, 29 Eylül 2004 22:31 tarihinde demiş ki: supersin.. ewt öyleyimdir.[signature][hline]administrator error -oo saçını mı kestirdin çok yakışmış. -salak salak konuşma ikimizde iğrenç göründüğümü biliyoruz... progresifim progresifsin progresif :rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar