rhjzn Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Arkadaşlar Merhaba, AOC ye başlamak isteyen bir arkadaş yardım istedi fakat sorunun çözümünü bende bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Sorun şu: ""AOC ' Yi indirdim winrara çekerken dosyaları rdb dosyalarında hata verdi . bende hard disk aldım direk atarkende 2 tane rdb dosyasında hata verdi bende bunu foruma yazdım adamlar repair dosyası ile düzeleceginii söyledi ama ne yazık ki oyunun içinde repair dosyasıda yok"" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 oyunun içerisindeki manager da "fix broken parts" gibilerinden bir bölüm var. oradan düzeltebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 birde bu client niye yavaş iniyor yaw 200 le cekiyor :S cok sinir bi olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KingV Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2011 torrent kullanmanı öneririm. "age of conan unchained"in torrentini bulmaya çalış ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar