Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Dostlar Flash Mx te Mouse un şeklini şekil yapamıyorum nasıl yapılacak bilen varsa help pls oyun yapıyorumda yeni bir boyut getirecek ;) :lol: Şimdiden Teşekkürlerimi Sunarımm... Flashtan anlayan warsa Msn e gelirse çok memnun olurum [email protected] böylelikle kendisini sık sık rahatsız ederim :lol: Kim öğretmek istemes ki diiiymi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Nie cwp wermiyorsunuz pati ölmüş !!! :P dermişim tabi ki hayır başka bir soru daha geldi aklıma onu sorucaktım : Bir nesneyi klavyeden kontrol etme nasıl oluyor ilerletme mesela Button yaptıktan sonra bişeyler daha yapıyoruz sanırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera167 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 yogun yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 tamam cevap verdim.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 onkeypress diye bir event vardi, onu kullanabilirsin bunlar ve daha faylasi icin f1 e basabilirsin. orada cok guyel bir dokumantasyon var.[signature][hline]en ince yerim bileğim.. Syphex [CoH:Justice] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar