Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

fantastic 4 izlerken bişi dikkatimi çekti?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bıde yapıskan adam vardı
kene efsane yaw bı bolumde kendıne karagah fılan kuruyordu batman mode takılıım dıe ve arthura slogan bulalım dıodu buldugu slogan "Spooon!" du arthurda bulmustu onunkı ıse "Dont Hit My Head Dont hit my head" idi
kene ozellıkle batmanle dalga gecıyordu amerıkan hızmetcısı wonder womanla felan[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
spooooonn dıılde bızım dublajda ii cıkıodu

KAAAAAŞŞŞŞŞIIIIIIIIIIKKKKKKKKKKK dıe sadısttı ya benım yapmasnı sevdıgım encok seylerden bırıdır(devrık bı cumle oldu)

sabah okula gıtmeden balkona cıkıp kaşşıııııık dıe boğürüyorum

bostancıda oturan varsa duyabılır :D kene superdıya[signature][hline]Sword is a Weapon For Killing

Swordsmasip is a Art of Murder

But I Prefer To Use My Sword To Protect

-----Kenshin Himura-----
Mesaj tarihi:
afedersiniz de ?
kene diye ayrı bir topic açsanız benim topiğin neden amacını sapıttırıyorsunuz ki ?[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
said:
Eraq, 24 Eylül 2004 04:35 tarihinde demiş ki:
said:
theKingpin, 21 Eylül 2004 21:35 tarihinde demiş ki:
galakside geziyorsun tamam en süper sensin ha manitan var mı yok.

:lol:
Bu arada Galactus'u FF dışında tanımam etmem ama FF'te çok salak görünüyor. Bir Silver Surfer yalvardı diye yemiyordu (galiba). Ben olsam Silver Surfer'ı sos yapardım. :-P

Kene'de (The Tick) Galactus'la iyi dalga geçmişlerdi. :)

heh orda silver surferin yalvarmasini iplemio hatta adam ol ecdadini katlarim dio adam sonrasinda taa bastan ise karismish olan "gözcü" isi abartip firemani galactusun kalesine gonderio (gözcülerinolayi sadece izlemek ve olanlari masterlarina rapor etmektir..) sonacima fireman ufacik tefecik ama galaksiyi yok edebilicek gucte bi silahla donuo galactusun karsisina gecio adam ol lan alirim aklini dio galactusta ulan gözcü seni yalniz yakalamiyim cizicem cok pis dio hattaa ulan silver seni gotu boklu usak seni beni sattin ama bende seni tittim simdi bu gezegen hapis olsun sana artik bundan sonra dior ve silverin oykusu baslior..

bir dier mesajda bi arkadas yanlis hikayeyi animsio karedelige giripte abarti guclere sahip olan baska bi varlik hatta bunlar ikitane pilot bi uygarlik tarafindan baska uygarliklarinizlerinibulmak icin gonderilio sona bizim voyagri buluolar ama tam bulduklarinda voyager bi karedelige doru sürüklenio onu krtarcaz die kendi hotlerindne oluolar.. bu pilotlardan biri disi bu disi ablamiz galadriel modunda pure white bisi olyo isigin gucu erkek pilotta (bunlar karı koca aynı zamanda) karanlik bisi olyo her isigi icine ceken bi nevi karedelik sonaaaa pentagonun emriylemiydi nasanini ne voyagerin konsoluna rehber sinyali gonderiken bu karedelik abimiz zihninde kalmish son parcayla bir uygarlik arayisina girip dunyaya gelio geldigi gibi tabe kaos olusuo herseyi cekio hava isik etc filan
en son onlarida negatif worlde postalio ff(eed ff ne bulursa negatife yolluo adi bunlar)[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
karaşimşek var bide konuşursa herşey patlıyor o nedir ?
:)
thing i 1 yumrukta yere serdide..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Mesaj tarihi:
Ya Kafasında U şeklinde anten olan "başka bir galaksideki süper güçlü yaratıkların über kralı" işte.

Thing'i de önüne gelen yere seriyor. Ayrıca işine gelince Kara Şimşek'ten dayak yiyor, işine gelmeyince Hulk'u sağa sola savuruyor.[signature][hline]Hayat sövünce güzel.

[Bu mesaj Eraq tarafından 24 Eylül 2004 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hulk ezmek ıstıyor
bır tane thıngı 10000000000 hulka tercıh ederım
bıde galaktus bunnarın evıne fılan gelıo dıyor gene affettım ama acıkırsam karısmam dıyıp gıdıyor

bu arada bır hınt galaktus karakterı Marduk tan ornek alınmıstır hafıf o gezegen gıbı gemısı ve dıger gezegenlerı yoketmesı fılan[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Mesaj tarihi:
said:
theKingpin, 24 Eylül 2004 23:19 tarihinde demiş ki:
karaşimşek var bide konuşursa herşey patlıyor o nedir ?
:)
thing i 1 yumrukta yere serdide..

onlarin hikayeleride süferdir trde ciktimi bilmiom ama arada sirada ff de ve bi iki cizgide gözükmüştü galba bu halk..
basta dünyada bunlar insan olmayanlar die ceviriliodu galba ing isimleri arkadas konussa bitti olay:P hehe o yüzden garibim pek sessizz pek mütevazii ama insan olmayanlarin lideri olarakta süfer güclü bi tip bunun bide deli kardesi vardi maximus hep zitlik yapardi ama sona bi bölümde tüm insan olmayanlar hayatlarini maximusa boprclu oldular (adam oldu tabe) nese sona aya filan tasidilar sehirlerini.. (oradada baya bi sorunla karsilastilardi sonasini kaybettim bunlarin :[)
adam sufer karizma bisi ne olursa olsun tek bi hareketle bi ton adami susturabilen kac kisi var :P[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
GAlaktus'un boyu o anki açlık oaranına göre zayıflayıp güçsüzleştiği için küçülebiliyorda. Çok eski bir F.F. sayısında(1986 galiba) hatta bu şekilde Avengers ve daha birçok hero ile Reed Richards ve tabi ki Watcher'ın da yardımı ile onu durdurabilmiştir. Galaktus'un asıl hikayesi ise aslında Watcher lar tarafından daha evrenin ilk oluştuğu zamanlarda doğal bir olgu olarak oluşturulmuştur düzeni koruyup dengeyi sağlayabilsin diye. Ama işler umulduğu gibi gitmemiş ve Galaktus'un açlığı hiç bitmemiştir, aslında hikayedende anlaşıldığı gibi Galaktus kötü bir karakter olmaktan çok evrenin en güçlü ve en aç canlısıdır ...[signature][hline]I' m here from the creation of eternity...
  • Yeni Oluştur...