ufaqliq Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Benim aklima buradaki konulardan birini okuyunca bir fikir geldi. Şimdi üstümüzdeki itemlar bize resist, stat ve speclerimize puan veren giysiler, silah ve kalkan vs... Bunlarida ayarlarken full resist verdiğimiz zaman bu sefer speclere giden puani yada statlara giden puani kesiyoruz. Bende bu düşünce ile instruments'a giden puannin yolu kesmeyi düşümdüm. Şimdi diceksiniz sen bırak bu oyunu :) Fazla olan instrements puani ile hızlı kosacagimi yada çaldığım saz ile iki kat fazla heal atacağımı gruba vs... düşünmüyorum. Yalnizca flutle mez atarken düşmanın mezi yememe gibi bir şansı olur. Merak ettiğim bir başka olay ise alan etkili mez instruments'tan mı destek aliyo? Yoksa diger stun, DD gibi charizma ile mi ilgili? . Tabi şimdi bu soylediklerimin hepsi bir fikir yane tahminlerimle hareket ederek bunları yazmak istedim. Yardımcı olursaniz çok sevinirim.[signature][hline]Guinevere - Barbaros [Bu mesaj ufaqliq tarafından 29 Eylül 2004 16:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2004 instruments değeri sadece ve sadece charm için geçerli hatta kabaca şööle bişiydi senin lvl ın +instruments+rr nin mobun lvl ına oranı ben rr5 -6 da 50+11 ile turuncu mobları nerdeyse resistsiz tutabiliyordum, low lvl kırmızılar da pek rahatrssız etmiyordu ama asla rvr için kullandığım sc'me instrumnets koymadım çünkü rvr de pet charm etmiyordum o şekilde bile sarı pet i çok rahat alırsın rvrde o zaman mezz imin süresini ne etkiliyo diyeceksin herhangi bir enstrumanla yaptığın büyünün belirtilen süresinin üstünde kalmasının tek sırrı enstrumanın lvl ı normalde 6 saniye olan pulse sureleri bile 10 sn ye kadar uzayabiliyo cast edilen mezz ise charisma bazlı resist olayı ise senin lvl ın, Realm Rankin ve senin sana yapılan büyünün türüne resistin vs casterın lvl ı realm rank i yaptığı büyünün lvlı şeklinde idi en son[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar