lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Bence dergilere göre parça alma Parayı vereni övüyorlar daha çok :) Bir kaç donanım inceleme sitesini gez fikir edinirsin.Bence en önem vermen gereken parçalardan biri ekran kartı o açıdan kararın ne kadar doğru olursa o kadar iyidir.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yok dergilere bakarak yapmadım bu donanımı. amd 64 3200 önemliydi işte uzun süre götürsün diye. 9600 ile fx5700 arasında 10 dolar gibi bi fark var. genelde quake doom tayfasıda nvidia yı tercih etmişler .. tabi yanılıyor olabilirimde. bu gün almadım makinayı zaten 2 günüm daha var düşünmek için :) biraz bilgisayarcıları dolaşıcam fiyat ve taksit imkanlarını ögrenicem.[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Evet en iyisini düşünerek kararını verirsin.Ben sana şöyle bir ekran kartı testleri resmi sunayım.Belki işini görür.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar