AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 3-4 ay once assassin karakter acma yolunda ilerlerken uodan bayip oyunu birakmistim simdi yine aron'un gaziyla basliyorum assassin karaktere devam edicem yanliz bikac sorum var ben template icin; 110 fenc 100 tactic 100 anatomy 100 hide 100 stealth 100 poison + ya magery yada baska bi skill dusunuyodum yanliz simdi aos ile beraber hersey degismis poison resist falan fistan sizce yukardaki template suandaki degisiklerle ise yararmi? ekleme ve degisikler yapabilirsiniz ustunde sonracima ben hala aos almadim, almayi dusunuyorum yanliz t2a'dan upgrade edicem aos lbr gibi hem 2d hem 3d clientmi veriyor? vermiyosa hem lbr hem aos almayi dusunuyorum cunki simdilik aklima gelenler bukadar geldikce daha agritirim basinizi sureniz 45 dakika bilemediklerinizi bos birakmayin, sallayin kopyada cekebilirsiniz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Assasin Aos ta Lbr de Hem 2D hemde 3D Client Veriyor.. Eğer Şindi Clientini T2A dan veya Lbr den Update Edersen Aosla Beraber Gelen Luna , Umbra (Paladin ve Necro) Şehirlerinden Yararlanamassın.. Benden Bu Kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 upgrade ettikten sonra sspeak ve necromancy ile cok ilginc combinasyonlar cikiyor savaslarda...neredeyse instant kill e gidior.. arada resist cok sorun degil..yani resist bariyerini kirman karsidakinin...zaten assassin liin esas yanii o gibi;)[hline]*curiosity res-kills* ...mono Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2003 sagol nuki baktim bulamadim gerci :P aos'umuda 10 dakika once ismarladim mage karaktere necro vermeyi planliyorum simdiden SS kasmaya basladim assassin'i askiya aldim, poisoning kasmaya usendigim icin :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 son bi gazla hem mage'i necroya cevirme hem assassinimi yapmaya karar verdim bu assassin abilityler dehsetmis :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Unutmadan eklemek gerekir hoşgeldin topac :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 topic açmıyım şimdi bişey bende sorucam şimdi bu bond lama olayı var ya haywanı hah onu pack hayvanlara nası yapacağımızı bulamadım yani yem veremiyorum hayvana çantaya atıyo onu nasıl yapıcam bideee bi tane mace buldum dragon slayer ama o kadar mace dragon slayer başka özelliği yok para edermi bide enchant olayı bunda kullanılırmı haaaa hazır enchant demişken bende bi tane %10 LRC Chain Shirt var bunu mage armor yapabilirmiyiz enchant olayı ile bu arada bişey daha geldi aklıma enchant sadece runic hammerlamı yapılıyo runic hammer kullanmak skill istiyomu kaçtır istediği skill ................. çok sordum galiba ya.....[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Insomnia Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Ya benim Uo versiyonum LBR 2D ama Ben Moongatede Malası Göremiyorum.. Niyedir bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Fiercewind, 21 May 2003 19:48 tarihinde demiş ki: onu pack hayvanlara nası yapacağımızı bulamadım yani yem veremiyorum hayvana çantaya atıyo kafasina goturmen lazim yemini[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2003 said: Insomnia, 21 May 2003 21:46 tarihinde demiş ki: Ya benim Uo versiyonum LBR 2D ama Ben Moongatede Malası Göremiyorum.. Niyedir bu ? lbr acc lar malası goremez.Senın aos degılmıydı?[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blood Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2003 said: Fiercewind, 21 May 2003 19:48 tarihinde demiş ki: topic açmıyım şimdi bişey bende sorucam şimdi bu bond lama olayı var ya haywanı hah onu pack hayvanlara nası yapacağımızı bulamadım yani yem veremiyorum hayvana çantaya atıyo onu nasıl yapıcam bideee bi tane mace buldum dragon slayer ama o kadar mace dragon slayer başka özelliği yok para edermi bide enchant olayı bunda kullanılırmı haaaa hazır enchant demişken bende bi tane %10 LRC Chain Shirt var bunu mage armor yapabilirmiyiz enchant olayı ile bu arada bişey daha geldi aklıma enchant sadece runic hammerlamı yapılıyo runic hammer kullanmak skill istiyomu kaçtır istediği skill ................. çok sordum galiba ya.....[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık hayvana doğru yem vermiyor olabilirsin. örneğin beetle a elma verirsen çantaya düşmesi doğaldır. mace oyundaki en az para eden weaponlardan biri çünkü kimse mace kullanmıyor. enchant olayında ise craft skill in önemli. bs ile ilgili itemleri başarılı bir şekilde enchant yapmak için bs skill inin yüksek olması gerekiyor aynı şey tailoring içinde geçerli. yani bu skillerin yüksek değilse enchant işine bulaşma çünkü fail olup enchant yapmak istediğin itemi kaybedebilirsin. skill in gm olması başarılı olman için pek yeterli değil 120 yada en azından 110 olmadan önce yüksek seviye enchant yapmamanı öneririm. bu yüzden baya bir item kaybetmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar