Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Berserker

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
cok hosuma gitmesede sirf 5-6 arkads oynuo die oyunu bende beta serverinda oynamaya basladim
bi berserker var lvl17 su an
sorularim sunlar
ben devamli str ve hp ye stat pointleri veriyorum
skill olarakda hep attack train ediyorum
ilerdede berserker train etmeyi dusunuyorum puan falan olursa
defans vermedim cunku hep kalkansiz yarilanir falan yaziyor
bu sekilde train etmek dogrumu?
bide level kasicagim zaman nerde hangi yaratigin bana uygun oldugunu nerden anlayabilirim

oyunun cok eksigi var ama iste oynayan tanidik oldumu katlanioz :)
Mesaj tarihi:
Lvl 60 a kadar cok iyi bi karakter degil 60 dan sonrada
yenilmez bi kararter.Statlari verirken dikkat etmen geren sey
armorlarin senden istedigi statlardir.Chitin armor veya
chitin Shell in istedigi statlar farklidir.Sitede konu ile ilgili
statlar war girip bi bak.

Skill konusuna gelince Attc Def Yada Berserk bu 3luden 2 sini
secip ona yogunlas yoksa mutlaka sonunda biri eksik kalir yada lvl 65 lere kadar kasmak zorunda kalırsın.
Benim sana tavsiyem Attck Def yonunde Berserk cok gereksiz.

Lvl Araligini cok basit lvl 25 e kadar Moradonda ne bulursan
25 den sonra Werewolf Lycan vs vs 30 dan sonra DK 40 dan sonra Esland AK ve DTS 65 e kadar omur DTS de gecer zaten.

Bu arada Lvl atlamak icin cok fazla quest war genelde her 10lik lvlda bir onlarida degerlendir cok daha hizli olur.

Peh be ne yazdim ama eger sormak istedigin bisey olursa
Shadow Bane de bulursun beni :) Biliosun.

KO yu sanirim "Ragnar" la kesfeden adamlar olarak fena bilgimiz yok :)

KO =>JANISSARY Vincent ( Biraktim )
SB =>NATION OF TURKS Paradox Xceed vs vs ( Tam Gaz Devam )
Mesaj tarihi:
Warrior oyunda en etkili karekterlerden biridir. Lvl 45 e kadar fazla bir işe yaramaz ama lvl 45 sonrası gerçekten etkilidir. Gerek armorlar Geerekse vuruş gücü olarak çok etkilidir. Tek eksik yanı yavaşlıgıdır.

Atack , Defans yerine Defans , Atack bir wariorun hem büyülere karşı resistleri yüksek, hemde armoru çok daha fazladır.

Stat Pointlerini verirken dikkat etmen gereken en önemli şey Giymek istediğin armor ve elinde tuttugun silahın istediği gereksinimlerdir. str fazlalastıkca vuruş gücün artar. Hp artıkcada hit pointin çoğalır.

Chitin armor bir warriorun lvl 60 a kadar giyebilcegi en iyi armordur. +1 inin gereksinimleri 160 str ve 90 hp dir. Sana tavsiyem 96 hp den sonrasını str ye vermendir. Böylelikle hem chitinin +6 giyebilir hemde str'en fazla oldugu için vuruş gücün artar.

Eline kesinlikle tek elli silahlar alma. Çift el kullanılan silahları tercih et. Zaten armorun yüksek oldugundan eline birde kalkan alıp vurus gucunu dusurme. Çift el silahların atagı her zaman daha yuksektir.

lvl 40 sonrası eslanddan hiç çıkma. Bu lvl dan sonra sana en cok exp kazandıracak yaratıklar eslanda mevcuttur.

Daha ayrıntılı bilgi almak istedigin birşey varsa her zaman cevaplamaya hazırım.[signature][hline]Naf_NAf (ILoveFearth2)
Naf_Naf_Kargiii (The_Kargiii)
Mesaj tarihi:
Merhabalar, bende bu oyuna yeni basladim birkac sey sorayim.

Nasil skill train yapabiliriz. Benim skillerim simdilik lvl arttikca geldi. Lvl 10'um su anda. Birde bu 3 agirlikli egilimden soz etmissiniz biraz daha acarmisiniz bu konuyu. Ben statlarimi surekli str ve dex'e veriyorum daha cok str'ye. Nasil bir dagilim yapmaliyim tam olarak aciklarsaniz sevinirim. Simdiden tesekkurler.[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum.
Mesaj tarihi:
Skillerimi nasıl ayarlarım derken ilk önce sunu söylemen lazım. Oynadıgın krakter hangisi. Warrior, Priest, Mage , Rogue
Eger bunlardan hangisi ile oynadıgını söylersen sana yardımcı olabilirim.[signature][hline]Naf_NAf (Ottoman Raiders)
Mesaj tarihi:
naf naf sen hangı serverdasın ben su free serverdayım lvl 18 barbar yaptım iyi gıdıor str abanıorum fena deıl ama daha ezıgız :P varsa şu free serverda arkadas görüşelim =)[signature][hline] °_°
Mesaj tarihi:
Ben Adonis 1 ve Adonis 2 serverlarındayım. Benle birlikte bir çok Türk arkadaşımda bu serverlarda oynuyorlar. Eğer barbar açmışsan her gelen statı Str ye verme. Çünkü ileride (lvl 40) daha salam setler (chitin,Chitin shell) giymen gerekecek ve bu setler için minimum 90 hp isticek giymen için. Hp ni 90 yaptıktan sonra kalanını str ye ver. Ama iyi vuruslar yapmak istersen kullandığın takıları şimdilik str yapmalısın. lvl 55 olduktan sonra üzerinde hp bonuslu olan setleri tercih et. Lvl 18 daha düşük inşallah bir an önce lvl atlarsın. Bu arada ben lvl 60 ım :)[signature][hline]Naf_NAf (Ottoman Raiders)
Mesaj tarihi:
Selamlar...
Bu arada skill ve stattlarınız daha sonradan belli bir para karşılığında sıfırlayıp yeniden verebileceğinizi unutmayın. Örbek olarak level 60 bir carın skil ve stat toplamınıu değiştirme ücreti 40m i bulur. O yüzden akıllı vermekte yarar var.[signature][hline]THE KARGİİİ
OTTOMAN RAİDERS
Mesaj tarihi:
lvl20 de deinstall ettim oyunu
bikere daha dayanamadim
uzun süre daoc,shadowbane oynamiş biri olunca insana KO çok eksik geliyor
  • Yeni Oluştur...