Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başlamayı düşünüyorum yardım..

Spartan

Öne çıkan mesajlar

Birkaç sorum olacak..

Birincisi jedi olduktan sonra yine eskisi gibi jedi slot u mu aciliyor? yoksa sadece skiller mi geliyor yine tek karakter mi oynayabiliyoruz?

İkincisi ise daoc'daki gibi bir buffbot account a ihtiyacımız var mı ? ihtiyacımız oluyorsa çok mı fark var buffsiz ile bufflı arasında?

Son olarak da birçok insan bıraktı oyunu bildiğim kadarıyla.ben de bir tek beta da oynamıştım o zamnalar çok kötüydü, aşırı buglıydı vs..İnsanların bırakma sebepleri sadece sıkılmak mı yoksa başka şeyler mi var delirten?

Tek tek cevaplayabilirseniz sevinirim görüşürüz.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Ben birakanlardanim kendi gerekçemi söyliyeyim: her oyunun bir ömrü vardir...

Oynarken ÇOK güzel zaman geçirdim. Verdigim parayi kat kat hak etti zaten bu oyun. Ama bekledigimden erken baydi, o da bana bile süpriz oldu. Her girdigimde buff sirasi bekle, sonra dolmus bekle sonra git grup ara. Grup bulama solo gruba gir. Para biriktir resmi forumlardan Uber biseyler al sonra gene buff sirasi bekle sonra gene dolmus bekle sonra gene grup ara......

Infinity server'inda da ranger - architect v.b. isler denedim. onlari da ÇOK sevdim. Çok güzel zaman geçirdim. Isteyken webdeb res. gözle, git avla veya harvest et. yap yap yap sat. para biriktir Uber biseyler al...

üstelik 2 hesap vardi :) ama dedigim gibi kisa süre de olsa çok keyif aldim ben.[signature][hline]COH:
AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup.
Usta Science Dark Melee/Regen
Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation
Sosyal ağlarda paylaş

jedi olmak için başlıyorsan, sakın ha başlama. Azim sahibi bir insan da olsan, başarmanın yolu yok. Bak şöyle anlatayım:

İlk olarak bir karakter kasacaksın. Yaklaşık 3 master 1 yarım olacak.

Ardından glow olmaya kasacaksın, ki saatler sürecek theme parklar, poi gezmeleri hebede hübede

Ardından eziyetin başlayacak. Kazandığın xp lerin 90 da biri (combat a göre söylüyorum) fs xp olacak ve bunlardan 50k+175k+250k+350k+450k kasacaksın. yani 1milyon 275k fs xp. Yani 114 milyon weapon xp.

Böyle bir kolonu dolduracaksın. Ama burada bitmiyor! Ardından bunun gibi 5 kolon daha dolduracaksın. Yani toplamda 684 milyon weapon xp kasman gerekecek. Ve her kolon için 3 hafta beklemen gerekeceğinden (eğer 3 haftada bu kadar xp kasabilirsen tabi).

Diyelim bu kadar şeyi yaptın. Eline geçecek şey jedi initiate. Elinde florasan lamba tutan ve bursa işi bornozu olan bir adamdan başkası değil. Novice brawler dan daha güçlü olamayacaksın, yine kasacaksın padawan olacaksın.

Asıl sorun burada başlayacak, güçlenmek için milyonlarca jedi xp kasacaksın. Ve bu milyonlarca jedi xp yi kasarken, bi bh seni indirecek (kaçmak dışında hiçbir şey yapamazsın, ben çatır çatır alıyorum p10 padawanlarını çerez niyetine =) ) hoop -30k xp. Res olamaz da clone olursan üstüne -200k xp daha.

Kısacası boşuna kasma. SWG ye de başlama bence, EQ2 yi bekle.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...