GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bir çok sözlüğe baktım moon star'da dahil normal sözlüklerde dahil fakat MADEN FIRINININ ingilizcesini bulamadım sadece oven olarak gösteriyor.Oven normal ekmek fırını değil mi? acaba MADEN FIRINI Ayrımı? ingilizcesi acil yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 forge[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM-Newbie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 forge deil.benim dedigim demirlerin eritildigi taslarin buhar haline getirildigi MADEN FIRINLARINDAN Bahsediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 evet iste demirler falan orda eritiliyor. Tam dedigini anlayamadim ama forge dersen anlarlar herhalde ama formal bir yaziysa forge yazma[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 mine ?[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 mine maden demek[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 madne ocağı olarakta kullanılıyor[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 mine furnace diceksin ozel bi kelime yok.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 forge olmalı :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 babylondan forge u arattım demirci ocagı cıktı[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 aradığın belki budur.. "blast furnace" .. pig iron nın eldesinde kullanılıyor, artı bikaç yan ürün, cüruf falan[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 furnace iste :)[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 smelter, ve smelting diye bişi vardı belki benzerdir.[signature][hline]h u m a n i t y - i s - t h e - o n l y - s u p e r p o w e r ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 mineral bakery[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Maden Fırınının işlevi nedir? Arkadaşların önerileri üzerinden yorum yaparsam... Furnace değil, çünkü furnace içinde genelde yemek pişirilen büyük tip fırın, mesela ekmek fırını furnace olur, oven olmaz. Maden fırını eğer madenlerin eritildiği tip fırınsa, forge olma olasılığı var, amma velakin dendiği gibi forge genelde demircilerin demir dövmek ve şekillendirmek için kullandığı şeye denir. Yani tümüyle eritmez forge, metali ısıtarak kolay şekil vermektir amaç, kılıç yaparkene örneğin. Eğer aradığın maden cevheri (ingilizcede ore diye tabir edilir) için kullanılan, cevheri yüksek ısılarda eriterek ayrıştıran ve saf maden elde etmek için kullanılan tip fırınsa, kelime smelter. Kolay gele.[signature][hline]"Kırk bakireye tapmaya, bal yanaktan tatmaya geldim." (Cüneyt Arkın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bencede forge gibi geliyor.[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Hödöö:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hearth of mine, minehearth olabilir net bilmiyorum ama bir yerden aklimda oyle kalmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
missu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 forge:A furnace or hearth where metals are heated or wrought; a smithy. sozluk anlami forge kullanabilirsin zaten fransizcada da maden atolyesi anlamina geliyor ingilizcesi de ayni diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 benim aklıma kiln gelmişti ama missu güzel bulmuş, açıklama da güzel. forge u kullan bence.[signature][hline]Old man : In the church, they say to forgive.. Creasy : Forgiveness is between man and God. My job is to arrange the meeting ... (Denzel Washington - Man on Fire ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar