Dingaer Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ya arkadaşlar ben bir süredir wow konusunda takip yapmadım bana da yardım etse etse paticik eder dedim ne zaman çıkacak oyun tam olarak piyasaya umarım kısa sürede çıkar[signature][hline]Uzaklardan bir yerlerden bir çığlık duyarsanız bilin ki o çığlık ümidini yitirmiş birinin çığlığıdır o yüzden siz siz olun ümidinizi kaybetmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 yokh daha kesin bi tarih[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 hepimizin ortak görüşü 1. nde eu beta acc lerin dağıtılacağı yönünde ama eu released mart gibi bekleniliyo open beta falan uzun iş yani[signature][hline]Fear leads to anger , anger leads to hate , hate leads to suffering ... icq : 783670]icq : 783670 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lone Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Amazon 15 kasım diye açıklamış, mmorpg.com'da da öyle bir tarih var. O tarihde olmasa da openbeta tahminen kasım'a yetişir, sonra da oynamaya başlarız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bence eylul bitmeden beta invitationları yollar blizzard ,ekim basında nvidia sonuclarıda acıklanır beta oyle baslar kasım ortasına kadar surer sonra bi open beta yaparlar stress test gibi aralık basındada oyun cıkar benim tahminim boyle[signature][hline]icq:140353 [Bu mesaj -Ari- tarafından 28 Eylül 2004 17:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: Lone, 28 Eylül 2004 16:54 tarihinde demiş ki: Amazon 15 kasım diye açıklamış, mmorpg.com'da da öyle bir tarih var. O tarihde olmasa da openbeta tahminen kasım'a yetişir, sonra da oynamaya başlarız zaten. sen amazon.com bakmıssın dogru us da kasımda cıkıcak bir sakatlık olmazsa bırde amazon.co.uk bak eu için subat 25 (olabılır) deniyor nerden baksanız bu oyunun eu da baslaması en iyi ihtimal şubat en kötü mart -,-[signature][hline] °_° Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bi an önce açılsında oynıyalım artık ya.dimi ama[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Hödöö:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar