n0body Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ya bu ara herkes ne topic acacaksa geliyo konu dışına açıo, nasılsa taşınır, hem Taşındı yazısı kalıo konu dışında, bu sayede topic im popüler olur diye... Ben diyorum ki, moderatorler her topici yerine taşıyacağına, yanlış yerlere açılanları direk garbage a atsınlar ve taşındı yazısı falan kalmasın yanında... belki bu sayede insanlar daha duyarlı olur...[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 buda garbage a :) . arama yapsaydın benzer 50 ttane konu bulurdun .[signature][hline]Tebrik Ederim . Sonunda o saf olanı , ilk kez gördüğü birine sebebsizce güvenebileni , iyiliği olabileni öldürmeyi başardınız . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 29 september 2004 19:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 e abi bununda yeri o zaman Paticik.com yani bunuda sen daha ilgi görsün die acmıs gozukuyosun yani :D ha yanlış anlama "garbage..." diyen tiplerden diilim yani sadece ölesine dedim sakın art niyet arama :) ama guzel bı olay o Taşındı: lar yüzünden çok kötü gözüküyo forum[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hangi yarısı yalan şimdi :)[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: lord_elvyn, 29 Eylül 2004 23:05 tarihinde demiş ki: hangi yarısı yalan şimdi :) imzanın yazılı olduğu yarısı yalan :D[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 iyi de yukarı diyo. bak burasının da yarısı yalan :) bence imzanı degistir paradoks olmus[signature][hline]eger tek bir dilek dileme hakkım olsaydı, bu hakkımı kullanmamayı dilerdim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n0body Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: zgrw, 29 Eylül 2004 23:04 tarihinde demiş ki: buda garbage a :) . arama yapsaydın benzer 50 ttane konu bulurdun . özür dilerim ama lütfen bana bu konuda başka bi topic gösterebilirmisiN?!!!? yanlış yere açılan topicler hakkında söylenen çok ok o doğru, ama yanlış yere açılan tüm topicler garbage a atılsın diyen başka topic ben göremedim?[signature][hline]Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar