Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 yurtdışında görmeye alışkın olduğumuz hareket bunlar CS ye çekmişler ama olsun güzel bir gelişme , cs ci adama türkiyenin en hızlı online oyun takımı demişler olmamış 2 tane apm canavarı scci lazım oraya :D http://www.youtube.com/watch?v=TfpDAnsGcnI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 haha no comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Ya bugün bunu bir hediyelik eşya mağazasında iken, kasadaki eleman izlerken gördüm dedim başta kesin federasyon reklamı bir baktım saçma bir reklammış ama hiç yoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 TD)Pentagram said: haha no comment Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar