Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul'da deprem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben hic bisey hissetmedim[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
ben tek basima oturuyordum evde.. daha 1 saat once ben balkondayken deprem olsa nasil olur diye dusunuyordum.. kacirdik yaa :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
bende sindi acayım dedim. evet oldu acaip tırstım varya
... abi ayaklarım komidinde , ben bilgisyar sandalyesinde oturuyodum bi yadnan da dnd phb ye bakıodum, 2 kere salladı; 1.ide noluyo dedim dengemi mi kaybettim diye, 2.de anladım ve direk depreeem diye bagırdım. amanın acaip tırstım: ortakoyde millet sokaa dokuldu bile[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
hmm çokmu şidetliydi ? bişi yok dimi ?[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
benim tv'den ses falan geldi baya.. Afallama saniyeleri yasarken, kafa kirisine mi saklansam diye dusundum sonra bitti valla.. neyse gecmis olsun[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Mesaj tarihi:
ah konuyu ben açım dedim açmışsınız hemen
2 saniye flm surdu ama bi an ulan dedim gidioz sankim...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater
Rigel from Infinity
Patroclus from Eclipse
  • Yeni Oluştur...