MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Az önce deprem oldu dimi? Yoksa ben mi sallandım?[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 oldu evt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 evet oldu :)[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 evet abi deprem oldu hayvan gibi gümledi[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 eah.. bende simdi topic acayim bari dedim de.. oha :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 daha oncede olmustu kucuk kucuk.. kucuklerde sorun yokda allah buyugunden korusun[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 deprem olmus evet de ben niye hissetmedim =)[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Tırstım lan bi an. Nereye atsam kendimi diye düşünürkene bitti..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 geçmiş olsun[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben hic bisey hissetmedim[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 evet yerden gün diye vurdu.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben tek basima oturuyordum evde.. daha 1 saat once ben balkondayken deprem olsa nasil olur diye dusunuyordum.. kacirdik yaa :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ses geldi harbi hayvan gibi 'güm' diye ben heralde apartmanda ağır bişey düştü dedim ya da godzilla geliyor[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bende sindi acayım dedim. evet oldu acaip tırstım varya ... abi ayaklarım komidinde , ben bilgisyar sandalyesinde oturuyodum bi yadnan da dnd phb ye bakıodum, 2 kere salladı; 1.ide noluyo dedim dengemi mi kaybettim diye, 2.de anladım ve direk depreeem diye bagırdım. amanın acaip tırstım: ortakoyde millet sokaa dokuldu bile[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hmm çokmu şidetliydi ? bişi yok dimi ?[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-NaMeLeSs- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 cok sallandık acaip hissettim ben bilgisayardaydım ekran sallandı yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hiçbir kanalda göstermiyor.[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hahah 2 saat gibi gelmis :D[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 heh bende bakim acılmadıysa acim dedim bi baktım 2 sayfa msg olmus ehah :) cok uzun surmedi ama ya allahtan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 benim tv'den ses falan geldi baya.. Afallama saniyeleri yasarken, kafa kirisine mi saklansam diye dusundum sonra bitti valla.. neyse gecmis olsun[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Yok yok bişi. Alttan vurdu bi. Sonra kırmızı bi ışık ve büyük bi uğultu :P.. Ulan yıllardır deprem deprem olcak diye bağırıyorlardı. Bu muydu yani?[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 walla 1snde vurdu alttan ama şiddetliydi[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ah konuyu ben açım dedim açmışsınız hemen 2 saniye flm surdu ama bi an ulan dedim gidioz sankim...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 haberturk gosterio su anda siddeti belli diil anadolu yakasında fln dio kartal yakacık kadıkoy vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 aman arkadaslar haberleri izleyin belki tehlikeli bir seyler olabilir[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar