Gigabyte Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 İhtiyaçtan dolayı 3 aylık Roland Gaia Synthesizeri satılığa çıkartıyorum.Evde kullanılmıştır çizik , hasar , kozmetik sorunu yoktur.Faturalı , kutulu ve garantilidir meraklısına bu fiyata güzel bir synthesizerdir. Yine ihtiyaçtan Native Insturments Audio Kontrol 1 ses kartımı satıyorum.Tertemiz çiziksiz ve hatasızdır.Performansı çok iyi. Yine isteğe göre Axiom 49 midi klavye satılıktır.Kozmetik olarak temiz arızasız ama garanti ve kutusu bulunmamaktadır. Extra olarak aldığım günden beri kenarda duran hiç depolama yapılmamış Seagate 1 tb 3,5" (adaptorlu olanlardan) external harddisk satılıktır. Fiyat Listesi Roland Gaia SH-01 Synthesizer : 1200 TL NI Audio Control Ses kartı : 400 TL M-Audio Axiom 49 Midi klavye 300 TL Seagate 1TB External Harddisk 80 TL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 HDD bende mucks... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erdinconar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2012 Gigabyte said: İhtiyaçtan dolayı 3 aylık Roland Gaia Synthesizeri satılığa çıkartıyorum.Evde kullanılmıştır çizik , hasar , kozmetik sorunu yoktur.Faturalı , kutulu ve garantilidir meraklısına bu fiyata güzel bir synthesizerdir. Yine ihtiyaçtan Native Insturments Audio Kontrol 1 ses kartımı satıyorum.Tertemiz çiziksiz ve hatasızdır.Performansı çok iyi. Yine isteğe göre Axiom 49 midi klavye satılıktır.Kozmetik olarak temiz arızasız ama garanti ve kutusu bulunmamaktadır. Extra olarak aldığım günden beri kenarda duran hiç depolama yapılmamış Seagate 1 tb 3,5" (adaptorlu olanlardan) external harddisk satılıktır. Fiyat Listesi Roland Gaia SH-01 Synthesizer : 1200 TL NI Audio Control Ses kartı : 400 TL M-Audio Axiom 49 Midi klavye 300 TL Seagate 1TB External Harddisk 80 TLtelefon bırakırsanız görüşelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar