Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 http://www.aralgame.com/eswc/ hadi iyisiniz Sleeep said: http://www.esl.eu/tr/news/171156/ Turnuva Tarihi: 30.09.2011 - 31.09.2011 (Yarı final ve Final) Saat: 20:00 Katılımcı Sayısı: 128 Format: Single Elimination bu arada şampiyona sağlanıcak imkanlar vs eswc.tr-aralın olayıymış , eslden sadece sisteminizi kullanarak bize bir temsilci bulun denmiş... bilgiler geldikçe editlerim burayı.
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 bozdun sürprizi birkaç güne detaylı haber çıkıcaktı zaten :(
axxion_ Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Harika :D bakalım detaylarında neler var . offline olur mu ön elemeler acaba?
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 AKŞAMA GELİYOR DETAYLI BİLGİLER DUMTIS DUMTIS
K_arslan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 harika bir haber oyuncularimiz için güzel bir fırsat Arkadaslar bu fırsatlari değerlendirmelisiniz
BoRaA Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 o kadar cok bir tarafi havada adam varki ... adam gibi bir tip gitsinde kim giderse gitsin. sc yide ergenler basti oyyyy oy
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 avrupaya gidebilecekler durumlari müsait olanlar katilsin.
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Seele said: avrupaya gidebilecekler durumlari müsait olanlar katilsin. öyle basit deilki :) öncelikle bu tür turnuvalar oyuncunun statusunu belirler yani fransaya gitmektense önce tr'de şampiyon olmak daha önemlidir kaldıki oraya gidipde win alıcak veya "oynayıpda" kaybedicek bi oyuncu türkiyede yok hiçde olmadı (belki gravedigger zamanında) tecrube vsvs birsürü yan etkeni var ayrıyeten bu turnuvalarda ciddi ödüller olr, sadece ödül için bile kasan progamerlar olucaktır ( yani fransayı tatil olarak görüp türkiyedeki kitleyi yenmeyi hedefleyen zamanında oymanın age of dan americaya gitmesi gibi :p ) son olarak, son düzenlenen eswc bırak ödülü kazananları fransaya göndermeyi kupa bile vermemislerdi utanmasalar ( turnuvayı portakal die bi cafede yapmıslardı ) oturdumuz pc den saat bası para bile alcaklardı ( bilmiyorum belkide almıslardır o aralar tr nin en iyi takımında oldugum için parasalar konuları menejerimiz hallediodu B)- ) yani avrupaya gidecekler katılsın derken, çok saf avrupaaii bi yorum olarak gördüm. olrda düzgün para ödülü verirlerse ( ve verceklerine inandırırlarsa ) abuk subuk yamyamlar cıkıp milleti hatta cok sevdiniz ve hiç sevmediniz swarmı sleeepi ilk turdan paket edip eve yollarlar
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 gelmesinler abi iste adamlar fransaya gönderiyorsa. ergen bebesi gelip cheese yapip, ondan sonrada benim durumum müsait degil baba göndertmiyoo felan demesin.
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 eswc ne kadar inaktif olsa da kaç yıldır türkiye temsilcisi varmış, mesela eswc ülke temsilcisi olmayan ülkelerin oyuncuları direk eu elemesine giriyor ki http://www.esl.eu/eu#/eu/eswc/sc2/eswc_sc2_qualifier/database/members/*/ gayet ileri seviye insanlar deathangel,merz,elfittaja,lovely,bly daha buna baya katılım olur 6 gün sonra yani bu tarz eu ağır toplarıyla oynamak yerine türk olarka direk kendi aramızda yenişip birini yollıcaz offlinea, offlineda kaç kişi olacak hala bilmiyorum ama StarCraft II 1. 26.000$ 2. 12.000$ 3. 8.000$ 4. 4.000$ 5-8. 2.000$ 9-16. 1.000$ ödül havuzu da baya iyi 32yi geçmiceğini zannediyorum belki 16 bile olabilir ... yani hiç adam yenmeyip veya çok iyi oynayıp,şansa falan bi eu-progamer yenerek ödül potasına girebiliriz ki yapılmayan şeyler değil ladderda dövüyoruz arada :P veya grup olursa ki sanmıyorum tek maçta evine yollasınlar milleti kesin grup olur, white-ra , dimaga , kas gibi bi gruba bi türk düşcek tokat yicek ama o olayda yer alıcak...büyük ihtimalle direk bizden giden paket olup ilk eleme/grupta evine döncek ama free yurtdışı turnuvaya gidicek, gosularla tanışcak, onlarla aynı ortamda buluncak, imza alcak birsürü , fotoğraf çektircek, belki devam edicek bi dostluk kurcak prolarla orada, az buçuk adını duyurcak, offline avrupa çapı turnuvada stagee çıkcak, bence çok güzel şeyler ... ve bunu yapan ilk türk olcak sc2 için... hatta olur da gaz olursa birkaç iyi adam yenip tur geçerse orda tadından yenmez
Vendy Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Memphis gitsin yada 2005 deki gibi finalde bilerek yenilsin baskasini yollasin, maksat gorsun etsin avrupayi gencler.
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 hehe cheese oyunun bir parçası ayrıca kontenjan kontenjandır 1. gidemiceni belirtirse 2. gider veya 3. ayrıntıları ve kontenjanı bilmiyorum ama 1. gidemicekse kimse gidemez die bişey yok ^^ ( taki pasaport işlemleri falan filan son dakka golü atılmadıgı sürece ) bildim tekşey var ünvan ünvandır kimse yıllar sonra cocuna ben aslında eswc'ye katılsam sampiyon olcaktım ama fransaya gidemicegim için katılmadım hikayesini anlatmak istemez >:D<
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Memphis said: kaldıki oraya gidipde win alıcak veya "oynayıpda" kaybedicek bi oyuncu türkiyede yok hiçde olmadı (belki gravedigger zamanında) tecrube vsvs birsürü yan etkeni var gravei tanıma şansım olmadı da, Hero da gayet başarılı olmuştu wcgde gitti adam gruplardan çıktı, bracketa kalınca da bilgisayarında driverı olmadığı için maça başlayamadı, geç kalınca da maça başlamak için deflose aldı bo3ün tek maçında , diğer maçını da o moralle kaybetmişti ki gayet yenebileceği bir rakipti arjantinlimi ne, heroyu unutmayalım :P
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Vendy said: Memphis gitsin yada 2005 deki gibi finalde bilerek yenilsin baskasini yollasin, maksat gorsun etsin avrupayi gencler. H3hEh3HeH3h3h3H3eH3hehEh3hEH3hh3
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 heroyu bilmiyorum benim katıldıgım turnuvalarda hep bana denk geldi biraz şansızdı o bakımdan benim katılmadılarımda da naptını takip etmedim
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 sleep bu senin dedigin ödüller fransadaki turnuva için benim dedigim ödüller türkiye ayagı için yani taa 2003veya 2004 ozamanlar pc vaad ediolardı ( tabiki vermiolardı ) simdi bi 1.5k 2k alır gibime gelio 1. hayır 1.5k 2k diyince bile kasasım gelio düşün bi 5k deseler neler olucak acıklanmısmı ödüller falan?
Seele Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 ödül iyi ise ben bile kasabilirim sdfsadfadf
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 dün akşama açıklama bekliyordum gelmedi bugün olur çok büyük ihtimalle herşey net bi şekilde türk qualifiera neler verilcek neler sağlancak falan bakalım.
Öne çıkan mesajlar