kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 selamlar, mac te rar dosyalarini neyle aciyorsunuz? medya player olarak ne kullaniyosunuz? noob bi arkadasim mac almis, ben de kullanmadigim icin bilmiyorum hicbir sey.aradigi programlari bulabilecegi bi yer var mi genel olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 video için vlc player yetiyo. rar olayını nası çözdüğümü hatırlamıyorum ama winrar for mac gibi salak bişeydi kesin. www.download.com adresinde Mac programlarına baksın işte ne ararsa bulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 hmm ok sagol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 stuffit expander açar zip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Noob arkadasim dedigi de kendidir kesin ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 olm ben de bilmiyorum bise dedim zaten.mac benim olsa acar ogrenirdim sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 app store'dan istedigi programi rahatca bulabilit. stuffit expander denmis, ben unarchiver kullaniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar