SPACEFROG Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 arkadaslar memory stick alicam usb ama fiyatlar ve memory stickler hakkinda bilgi kitiyim sole bi el atsaniz su iyidir bu iyidir fiyati udur gibilerinden cok tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 "Memory stick" sanırım sadece sony'nin kullandığı (usb olmayan) flash memory'ler için kullanılıyor. Emin olmasamda bir parantez açayım dedim.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 USB memory stick diye satiliyo artik nette falan :) weblebi ye bak ideefixe ye bak bak oglu bak ya da yazicioglu sana yeten bir sey al fazlasini alma, mesela 256 yeter cogu sey icin (album mp3 u tasima, proje tasima, resim tasima) hem de ucuzdur yok benim daha fazla param var diyosan 512 al bol bol sey tasi[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben www.hepsiburada.com dan indirdim 256 sandisc pro çok ii foto makine için düşünuosan VGA da 1520 5MP de 98 3MP de 158 foto çekebilio 11 küsür dakkada video kayıt yapabilion fine da[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar