Vissy Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Ben su anda ingilterede master yapıyorum. 30 eylul'de bitiyor üniversite ve vizemin tarihi 31 ocaga kadar. Vize'de soylediğine gore vizenin bitiş tarihinden 6 ay oncesinden itibaren İngiltere'yi terketmem halinde tekrar giriş yapmak için vize almam gerekiyormus. Tabi okul eylul sonu bittiğinden benim içinde bu kural eylul sonundan baslıyormus. Asıl sorum acaba ekim ayında İskoçya'ya gitmem halinde dönüşte pasaport kontrolünden gümrükten vs. geçiyor muyum bilen var mı? Yoksa iç hat ucusu gibi mi oluyor. Bu vize olayı problem olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 http://www.turkishconsulate.org.uk/tr/iletisim.asp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Vissy said: Ben su anda ingilterede master yapıyorum. 30 eylul'de bitiyor üniversite ve vizemin tarihi 31 ocaga kadar. Vize'de soylediğine gore vizenin bitiş tarihinden 6 ay oncesinden itibaren İngiltere'yi terketmem halinde tekrar giriş yapmak için vize almam gerekiyormus. Tabi okul eylul sonu bittiğinden benim içinde bu kural eylul sonundan baslıyormus. Asıl sorum acaba ekim ayında İskoçya'ya gitmem halinde dönüşte pasaport kontrolünden gümrükten vs. geçiyor muyum bilen var mı? Yoksa iç hat ucusu gibi mi oluyor. Bu vize olayı problem olur mu? ben de 6 ay uk vizesi vardı,öle pasaport kontrolu olmuyor zaten.UK vizesi aldın mı ingiltere,iskocya,galler,kuzey irlanda gibi ülkelere gecerken pasaportuna bakılmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar