Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ankara!

Zerokull

Öne çıkan mesajlar

hayzt gene up ben artık iyice dellenme noktasındayım okulda sabahın köründe başlıyor dersler gitmek için 5,30'da kalkıyorum falan iice delirdim konuşcak adam yok falan bohu yemek üzereyim...
Herkezin tanıdığın bi ortamdan kalkıpta böle bi yere gelince sap gibi kalıyosun ortada. Sorracıma Amerikan Fußball takımına girdik ama ordada dövüyolar.[signature][hline]Depresif Mode *ON*
Sosyal ağlarda paylaş

canusu 8,30 ders ztartı tabi ben halen daha eve çıkamadım Sincandaki efde oturduğumdan dolayıdırki Bu saatte kalkmam gerekiyor gelmeyi garantilemem içün. Ben bide hazırlık atlamak gibi bi kaza yaptım koskoca sınıfta bi tek ben çömüm herkeşler arkadaş felan ondan aralarınıda sızmam mümkün deil gibin. Şöle özetlersek. Ha DELİRDİM DELİRİCEM. Okulda grup olayına falan giriyim diyorum doru dürüst bi grupta yok. Tam bir kabus oluyor benim için şöle adam akıllı bir iki kafe keşfettim gitcek adam yok. Sonracıma okuldaki dersler baya bi kol ilk defa bölesini gördüm oda biraz korkuttu falan. Bi şekilde yatay geçiş velelelesi kasmam lazım gerek gibin.[signature][hline]Depresif Mode *ON*
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben dün havuza girdim üşütmüşüm biraz :) . Sanırım hasta olacam başım ağırıyor az :) . Benden fazla umut beklemeyin .[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners
No one deserves execution , no matter their crimes
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Keske oyle olsa ya. Ama krolar, pislikler, hirsizlar basti. Aletler bakimsiz, pis. Bi tane su kaydiragi vardi ya. 2 sene once gitmistim. uzerine giymen icin verdikleri yagmurluklar nasil kokuyor! anlatamam. Oturdugun yer islak. O yagmurluk islak falan. Tuvaletleri kokuyor, sonra bi seye bindiginde yaninda sigara salliyor falan filan... Tatilya guzeldi istanbuldaki ama o da cok kucuktu. Pahali yapacaksin krolar gelmiycek[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...