Apache Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 tüm Ankara toplantılarını son gün görüyorum ne hikmetse :)[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ben bazen toplantı bittikten sonra faln görüom :lol:[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 konu Ankara'dan açılmışken aranızda "Highland" e giden var mı?[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 o ne?[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bende bilmiom :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hayzt gene up ben artık iyice dellenme noktasındayım okulda sabahın köründe başlıyor dersler gitmek için 5,30'da kalkıyorum falan iice delirdim konuşcak adam yok falan bohu yemek üzereyim... Herkezin tanıdığın bi ortamdan kalkıpta böle bi yere gelince sap gibi kalıyosun ortada. Sorracıma Amerikan Fußball takımına girdik ama ordada dövüyolar.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya bende anlaraya geldim böle tek başıma takılıyom şimdilik tanıdık kimse yok ama ünider ortam ,yapıyorum işte :) ama olm sende sabah 5.30 da kalkıp napıyon öle be okul dedin adam gibi 9 da başlar ortalama 5.30da kalkıp kaçta gidiyosun aıudgıs[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hangi üni.[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 canusu 8,30 ders ztartı tabi ben halen daha eve çıkamadım Sincandaki efde oturduğumdan dolayıdırki Bu saatte kalkmam gerekiyor gelmeyi garantilemem içün. Ben bide hazırlık atlamak gibi bi kaza yaptım koskoca sınıfta bi tek ben çömüm herkeşler arkadaş felan ondan aralarınıda sızmam mümkün deil gibin. Şöle özetlersek. Ha DELİRDİM DELİRİCEM. Okulda grup olayına falan giriyim diyorum doru dürüst bi grupta yok. Tam bir kabus oluyor benim için şöle adam akıllı bir iki kafe keşfettim gitcek adam yok. Sonracıma okuldaki dersler baya bi kol ilk defa bölesini gördüm oda biraz korkuttu falan. Bi şekilde yatay geçiş velelelesi kasmam lazım gerek gibin.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Maedhros_Laorx, 29 Eylül 2004 15:28 tarihinde demiş ki: hangi üni. ankara.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ankara demişken aaah ahh ;)= http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ankara%2F%40wendigo[signature][hline]lost in sorrow nights! dark one, be my guide, light my path! follow the energizer tav$ani gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ne yani zamanla güzel gelir falanmı diorsun hocam falla ben Yalova gibin herkeşin herkeşi tanıdığı saat gece 11-12 olmadan eve girmeyen sabahtan akşama kadar gezip tozan biri olduğumdan çok garip gelior.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 hele bir up.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yukarı yokmu ankaralı paticik bi buluşma isterük buluşalım koklaşalım hadi bir topic altındaki 5ci buluşma çağrıdır bu bu arada.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ben beta olmuşum buluşalım istersen[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 beta olmuşum? Bide buluşma için herkeşler bişiler yazsın ona göre kararlaşalım nese ben antremana gidiyorum. Tek eğlencem bu bari onu kaçırmıyalım. :D[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 beta bogazim şiş bulaşıcı bi hastalık! geliyorum yanima sana şifa kaptirmaya[signature][hline]Do you mind if i always love you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya ben dün havuza girdim üşütmüşüm biraz :) . Sanırım hasta olacam başım ağırıyor az :) . Benden fazla umut beklemeyin .[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Keske lunaparki falan krolar basmasa. Gezer eglenirdik.(Turk filmlerindeeki gibi :P)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya lunapark o kadar kötü değil :) . Ben geçen yaz gitmiştim :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Keske oyle olsa ya. Ama krolar, pislikler, hirsizlar basti. Aletler bakimsiz, pis. Bi tane su kaydiragi vardi ya. 2 sene once gitmistim. uzerine giymen icin verdikleri yagmurluklar nasil kokuyor! anlatamam. Oturdugun yer islak. O yagmurluk islak falan. Tuvaletleri kokuyor, sonra bi seye bindiginde yaninda sigara salliyor falan filan... Tatilya guzeldi istanbuldaki ama o da cok kucuktu. Pahali yapacaksin krolar gelmiycek[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ehuhe yağmurlukta haklısın :) midem bulanmıştıda giymemiştim :) ama başta aşağı yıkanmaıştım :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ehe evet iyrenç bir sey. Ama ankaranin gezilecek cok guzel yerleri var. Atakuleye sinemaya gidin sonra botanik parkinda çimlere yatip uyuyun! Çok guzel bir sey gercekten. Küçükken bir kayam vardi orda. Onun ustunde yatardim :)))[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar