Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Yarın olsunmu[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 olsun olsun isterük isterük neden olmasın bende vesile olayım hatta aman ne hoş yanlız ben nete giremiyorum her allahın saati kafeyede inemiyorum ben cep telimi zqrw'ye verdim. İsteyene lazım olanada verebilirim buraya yazamıcamdan dolayı . tek tek pmden yollamayada üşendiğimden siz ayarlayın bana pm atın yarın sabah okuyup ona göre haper weririm pmden. Tel nonuzu falanda verin. Bide Magic Kartı Satan Yerler arıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 ahah fossss[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 hadi ankaralı patiler. GOGOGO çok mu HATTORİYİM?[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 yok biz çok hanzoyuz :)[signature][hline]Dragger.Org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 said: Korax, 18 Eylül 2004 11:13 tarihinde demiş ki: Orta dünya cafe var.Beğendik'in karşısında.Orası baya ünlüdür. İşte ankarayı çok sevmememin sebeplerinden biri;gezilecek yer olmaması.Kızılayda insanlar üstüme üstüme yürüyo,bigün birine çakacam "doğru yürüseğe lağn" diye.Bende gelirdim ama bugun ankara dışına çıkıp yarın dönüyorum,soğraaa,yarın evdeyim,pazartesi buluşmam var,salı günü boşum.Sana çok geç olur :) bone'la buluşunsana,bikere buluştuyduk,sıcağın ortasında eşşek gibi bi palto gibi bişey giymişti :-) mikrofonunuda taaa ozaman aldıydık :) Leman kültür falan var kızılay'da(bone'la falan gittiydik) oraya gidersiniz.Sincan gibi biyer,biraz uzak ve,bolca düğün olur.Negüzel,müziksetine ihtiyaç duymazsın işte :-) Oğuz Yılmaz,Ankaralı turgut falan,Sincanlı Fatoş muhahahah :D ya Düğün olayları hiç bitmiyor 40 gün 40 gece Non-stop Düğün war. Biran önce arkadaş edinip yada ev bulup taşınmam lazım :D 1 saatte Ankaraya inip 1 saatte geri dönmek çok zor. Ama kim ne derse desin Pazar günü Ankara RULZ! Ne sokakta insan var ne gürültü ne başka bişi herke$ler ölü gibin yatıyorlar.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Atakuleye gidin bence. Ankara en iyi ordan görülür :)[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2004 Ben yarın(pazar akşamı) biniyom otobuse sabaha ankaradayım. Buluşma falan olursa bana da bi pm pls :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 efet ankaralı patilerin bi taraflarını oynatmaya niyeti olmadığından. Onlara Tempel Patiler diye hitap edicem bundan sorra şu an kızılayda yaklaşık 100,000 insanla çarpışıp kendimi zar zor Virüs 2 adlı net cafeye attım Bugün 11-12'ye kadar Kızılaydayım çok daraldım sincan dellendirdi benü. Varmı bugün buralara gelebilicek tempel bu arada Madem gelenlerde war pazartesi içün bir buluşma ayarlıyalım derim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bone sen nereye gidiyosun? ragnar gidicekmiyiz ?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Bone Kıprısa gidicem diyor Ragnarda yapalım yapalım dedi çıt yok.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 bugün yada yarın gelen yokmu şimdi ya?[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 ya ben gelmeyiçok isterdimde , bu gün direksiyon çaışmama , yarında okulda kayıt var gelemem ondan dolayı :([signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Ya Ben kayıttı hedeydi hödöydü herşeyi geçtim artık çıldırma safhasındayım doğal olarak sincanda lisan sorunum olduğundan yanlış anlamayın ben türkçe biliyorum ama... ordaki türkçe az biraz garip şive farkı sanırım. 1 haftadır insan sesine hasret kaldım tanıdık bir allahın kulu yok iniyorum kızılaya falan öle sap sap dolaşıyorum sanki bi işim warmış gibin ama halbuki boş beleş gezioz işte tanımaya çalışıyorum mekanları nerde ne yapılır ne için nereye gidilir falan diye ama azıcık eğlenebiliciek bişi bulduysam TOb olayım.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 eheh ben 19 sende bulamadım :) . Zati o yüzden netten çıkmıom :) . Sinemaya falan git en eğlenceli o . Bide arkadaş kitle falan varsa bowling , bilardo , go-kart , paintball gibi aktivitelere katıl :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 işte paticikten arkadaş edinmeye çalışıyorum ama bir allahın kulunun yanaştığı yok. (Sincanda otuyorum dediysem kesinlikle hattori deilim ya yannış anlaşılmasın.) Canım böle sıkım sıkım sıkılıyor kafamın üstündeki mood ibresi non-stop kırmızıda bilmem anlatabiliyomuyum derdimi daha bilgisayarımı falanda taşıyamadım buralara ondanda depresifleşiyorum iice yapcak bi boh yok nasıl yaşanır burda beahs[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2004 sen nie sincanda oturuyosun yahu ? hayırdır?[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Durlag, 19 Eylül 2004 16:19 tarihinde demiş ki: sen nie sincanda oturuyosun yahu ? hayırdır? Ankara Üniversitesini kazandım dedemler 17 ağustostan sonra biz ankaraya taşınıyoruk dedikleri zaman sevinmiştik evde ankarada zannediyoduk fakat nitekim bu yaşlı insanlar pek yaşamayı bilmediklerinden biz sadece kafamızı içine sokabileceğimiz bir ev arıyoruz dediklerinden Allahın Sincanından bir apartman dairesi almışlar tabi ben ankarada ev var diyerekten elimi kolumu sallıyarak gittiğimden bir anda yıkıldım bittim eridim. 2)Bide şu ankaralı patilerin hiç organize olamamaları beni Derinden Yıktım. Şu an Yalovadayım saat 12de gene Kerbelaya doru harakete geçiyorum :D[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 ankaradaki patiler organize olamiyo cunku iş güc vesaire :) bide herkes gruplaşmış vaziyette :) tanııdıı patilerle beraber takılıyo :)=[signature][hline]Fii tarihinde Saruman demiş ki: ph34r my army of uruk hai! Go outz0r, find teh hobbitz and pwnz0r them! -------------------- Ariakan the YIILLAAANNN Merc..(RIP)(tss) Ariakan the KELEBEEEEK Zerker..(RIP) Kanki the GAY DR00D.. Darric the Dayakcı BM.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Durlag, 24 Eylül 2004 20:51 tarihinde demiş ki: ankaradaki patiler organize olamiyo cunku iş güc vesaire :) bide herkes gruplaşmış vaziyette :) tanııdıı patilerle beraber takılıyo :)= paticiksel halı saha maçları gibin nese zar zor yalovadan bi arkı ikna ettimde oda gelior benle şimdilik bi haftalığına kalıcak. Zqrw gelmeye meyilli ama baya bi üşengeç bendede bilgisayar olmayınca ankarada irtibat olayını ayarlıyamıyorum ama çok gaz vericem götürüyorum bugün çünkü ejuehueh. orda pres yapıp buluşup koklaşıcam her bir patiyle.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: Durlag, 24 Eylül 2004 20:51 tarihinde demiş ki: ankaradaki patiler organize olamiyo cunku iş güc vesaire :) bide herkes gruplaşmış vaziyette :) tanııdıı patilerle beraber takılıyo :)= aaaa kalbim kırıldı :-)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bu arada gelecek afta sonuna kadar buluşamam :( . pzt okul başlıo :) ilk hafta aksatmamak lazım :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 said: zgrw, 24 Eylül 2004 21:01 tarihinde demiş ki: bu arada gelecek afta sonuna kadar buluşamam :( . pzt okul başlıo :) ilk hafta aksatmamak lazım :) benimde başlıyor aksilik olcak ya illaki. Hafta içi her gün saat 8:15 te başlıyor dersler düşünün artık ben sabah kaçtan gidicem okula hezaplayın euheuhe.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 bu pazar buluşalım isterseniz ? yarın direksiyon sınavım var olmaz ama pazar günü buluşabiliriz :)[signature][hline]The Jedi do not believe in killing their prisoners No one deserves execution , no matter their crimes Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 14 september 2004 01:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2004 Neze ben kaçar işlerimi falan halletmeye gidiyorum bilet falan almadım henüz :D Pazar cumartesi gecesi gelebilir isem nete konuşalım buluşalım.[signature][hline]Depresif Mode *ON* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar