Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satilik Kindle + Kilif

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar,

Esime hediye almistim zamaninda Ingiltere ustunden ama kullanmadi. Rafta dolapta eskimesindense satmak istiyor.

Kindle 3. nesil 3G'li model : http://www.amazon.co.uk/Kindle-Wireless-Reader-3G-Wifi-Graphite/dp/B002LVUWFE/ref=amb_link_159056867_4?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-1&pf_rd_r=0H1R9TAMZD4FHYMB7Y1A&pf_rd_t=101&pf_rd_p=252641147&pf_rd_i=468294

Kilif ise su : http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003DZ166Q/ref=s9_simh_gw_p400_d6_g400_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=0H1R9TAMZD4FHYMB7Y1A&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294

Iki tane birden almistik, o yuzden sadece benimkinin kablosunu kullandik. Kablosu vesaire hepsi kutusunun icinde acilmamis sekilde duruyor.

Amazon.co.uk'den alacak olursaniz ikisi birden 600 lira kadar yapiyor su anda. 450 liraya birakabilirim. Kargo da benden olabilir sorun yok ama mumkunse kargoya guvenmeden Istanbul icinde teslim etmeyi tercih ederim.
Mesaj tarihi:
marksman said:

kılıf iyi güzel de 50 avro :(
renk kırmızı ?

Avro degil bu arada sterlin. Dunyanin parasi o kilif lutfen. =)

Ama iyiki almisim. Gayet rahat oluyor karanlikta ve cok iyi koruyor cihazlari.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Merhabalar:)

Kindle'a içerik bulmak konusu nasıl oluyor daha dogrusu yabanci turkce farketmez içerik bulmak e-book indirmek direk search-download tarzı mı oluyor?
Mesaj tarihi:
Rdoann said:

Merhabalar:)

Kindle'a içerik bulmak konusu nasıl oluyor daha dogrusu yabanci turkce farketmez içerik bulmak e-book indirmek direk search-download tarzı mı oluyor?

Direkt 3g ya da wi-fi ustunden icerik satin alabiliyorsun ya da daha onceden bir sekilde edinmis olduklarini cihazi bilgisayarina baglayarak flash disk'e dosya atar gibi yukleyebiliyorsun.
Mesaj tarihi:
BiTcH_oFBaT said:

Türkçe kitaplar okunabiliyor muydu?

Okunabiliyor diye biliyorum. Daha once denedigim bir Turkce kitapta sorun yasamamistim.
Mesaj tarihi:
Babasiyla arasi iyi olmayan bir gencsen kesinlikle almalisin. "Sen eskidin, gun benim gunum!" fikrini tek bir poz ile empoze edebilirsin!

asdsa

Alin lan sunu artik.
  • Yeni Oluştur...