Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hibernia/Prydwen

Tranquility

Öne çıkan mesajlar

Hibernia/Prydwen'de oynayan, benim tanımadığım kimse var mı?

Sende kim oluyorsun derseniz, bir yıldan fazladır burada oynuyorum, zamanla diğer aktif türk arkadaşlarla bir guild altında (Severance, Türk guildi değil) birleşmeyide başardık. Ama çoğunluk şu sıralar inaktif. Bende zaman zaman şans eseri servera yeni gelmiş Türk arkadaşlarla karşılaşıyorum.

İçinizde hib/pryd'e başlamış yada ciddi ciddi başlamayı düşünenler varsa, tanışalım, bende elimden geldiğince yardım edeyim. Hibernia aslında Prydwen'de güç sahibi bir Realm, uzun süredir bütün power relicler Hibernia'nın elinde (Zaman zaman aşırsalarda hemen geri alıyoruz :)). Ama Population konusunda sorunlar mevcut.

Hatta şu tür ilginç projeler bile var:

HIB Project[signature][hline]Barlennan

[Bu mesaj Tranquility tarafından 25 Eylül 2004 05:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben 1 seneden fazla süredir prydwendeyim, gerçi şu sıralar account aktif diil nf gelince açmayı planlıyorum, oynadıım zaman aktif olan karakterlerim (yane diğerlerini kullanmıyorum pek) Sarnel (50 chanter) Lorefin (44 ranger), ama guild olarak The Sylvan Blades deyim ve guild dağılmadan çıkabiliceimi pek sanmıyorum çünkü accounttaki ilk karakterimin ilk guildiydi teee geçen sene hazirandan beri... baya bağlandım alıştım yane[signature][hline]trees and i are one...
Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen

[Bu mesaj Mirluin tarafından 25 Eylül 2004 12:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tranquility, ben hep bi ns denemek istemishtim, sizde pl durumlari nasil guildde/realmde, cunku stealther char kasilmiyo bidaha solo, scouttan biliorumda... Gelebilirim sikildim excaliburda yani direk zerg ve lamerlerden... Gelecek hafta donucem tatilden acharim bir ns char prydwen'de , yol sokak bilmiom hib'de biraz aydinlatirsin beni artik :). Saygilar[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

O Hib Projecte Bende Üye Oldum Ne Zaman Başlıyor Noluryor Tam Bilmiyorum ORda Bi Enchanter Arkadaşım Var MSN Den tanıştığım türk varmı bilemiyorum ama muhakkak gelecem hib/pryd e ya mentalist ya eldritch olarak[signature][hline]Bimx The Bard [Hib/Exc]
Giftigadolken The Infil [Alb/Pryd]
Sosyal ağlarda paylaş

abi ne sacmalik bu ya nightshade yada ranger olamiyosun... Ben stealther klass oynayan biriyim sadece, baya bi sacmalik olmush...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time...
Sosyal ağlarda paylaş

Walla HIB projesi benim çokta tuttuğum bir proje değil, en başlarda pl edicez para vericez arti vericez dediler, sonra tepkiler yüzünden PL kısmını exp gruplarına çevirdiler.

NS/Ranger olmamasının sebebi, projenin aslında aktif RvR gruplarına oyuncu yetiştirmek için başlatılması. Hib/pryd'de aktif lvl 50 karakteri olan oyuncunun daha sonra kendi imkanlarıyla stealther pl edebileceği düşünceside mevcut.

Dediğim gibi, projenin başındaki oyuncuylada pek alakam yok. Ama Eclipse'ten bile projeyi destekleyenler var, herhalde yakın zamanda başlatırlar.

Hib/Prydwen'in forumları: www.prydwen.net adresinde, Freddyshouse pek kullanmıyoruz. Oradan gelişmeleri takip edebilirsiniz.

PL konusuna gelince, Şuan tanıdığım çoğu Türk arkadaş oyuna ara vermiş durumda, benimde oyun zamanımın %90'ı RvR ile geçiyor. O yüzden herhalde HIB projesi şuanda en iyi seçenek. Eğer daha fazla arkadaş gelmeyi düşünürse ve HIB den memnun kalmazsanız, kendi aramızda bir exp grubuda oluşturabiliriz.

Genelde akşamları oynuyorum, HIB nedeniyle yada kendi isteğinizle prydwen'e gelirseniz, karakterim imzamda mevcut, /send atmaya çekinmeyin :)

Beni ayrıca quakenet serverında #daoc.prydwen yada #daoc.eclipse'te bulabilirsiniz.
[signature][hline]Barlennan

[Bu mesaj Tranquility tarafından 27 Eylül 2004 02:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gilth, 26 Eylül 2004 13:06 tarihinde demiş ki:
Tranquility, ben hep bi ns denemek istemishtim, sizde pl durumlari nasil guildde/realmde, cunku stealther char kasilmiyo bidaha solo, scouttan biliorumda... Gelebilirim sikildim excaliburda yani direk zerg ve lamerlerden... Gelecek hafta donucem tatilden acharim bir ns char prydwen'de , yol sokak bilmiom hib'de biraz aydinlatirsin beni artik :). Saygilar

Dediğim gibi exp konusunda pek aktif değilim ama sana en azından yol/yordam, ekipman ve eğer bir öğleden sonra yakalayabilirsen beni 20 den 24'e kadarki levellar için yardımcı olurum. En azından Thidranki'de Nightshade'i deneyebilirsin.[signature][hline]Barlennan
Sosyal ağlarda paylaş

Animist denilen bi bela class varki hala nasıl nerflenmiyo aklım ermiyo egerki mid veya albiyonda olsa coktan yemisti nerf'u[signature][hline]Zegna 7.2.2004 tarihinde bir bar cikisi demis ki
Olm adamlar ucuyor bende bisey yok
Olm ne ictiniz ki bu kadar
Biz once rakı ictik..
Eee???
Sonra ben rakı ictim....
Sosyal ağlarda paylaş

abi seni oyunda bulmak hangi saatlerde mumkun bu arada? chari achtim ama yalniz hich bishey yapilmio cunku hib yok lem prydwen'de :) olanlarda emainde... Yol sokak tarifi lazim :)[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fortinbras, 29 Eylül 2004 13:57 tarihinde demiş ki:
ya ben de prydwendeyim hibdeyim warden açıcam bugun takılalım istiyorsan

ok ben bu aksham online'im girerim 1 saate oyuna...[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' - Excalibur
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...