Grom Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Bilgisayara guitar fx box diye bir prog. çektim ve bu prog. distortion'ın yaptığı ses değişikliğini yapıyor. Bu çok güzel bir özellik. Amfi almadan bilgi. den böyle bir olanak sunuyor. Ama prog. demo ve distortion sesi verirken sesler çok bozuk çıkıyor(çok parazitli ve gitar teline bastığımazda başka acayip sesler geliyor. Bu sorunlar prog.un demo olmasından mı bilmiyorum). Onun için bu prog. dan başka bunun gibi distortion/overdrive sesi veren bir prog. var mı? Varsa nerden çekebilirim?[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 sorun işte direk efekt processorun bilgisayar programı olması :)[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Hmm. Ama kuzenimin arkadaşında böyle bir şey olmuyormuş galiba. Genede başka prog.ların linklerini verirseniz sevinirim[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 revalver die bi prog var gitarrepertuari.com mu ole biyerden bulmuştum galba fxboxun gelişmişi ama iibi ses kartı istio galba[signature][hline]E.vil N.ever D.ies [ quote ]SpiritCrusher, 27 Eylül 2004 21:10 tarihinde asansorde demiş ki: Pis Pislikler [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kro_Kelle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 eet revalver aşmış bir program .ama en yenisinden bi ses karti alasinki delay olayin olmasin. yani ben 0.00001 ilen caliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ReValver da baya iyi isito bnm bilgde ufacık bi prog açık olsa bile kasıo sesi[signature][hline]E.vil N.ever D.ies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Guitar FX Box[signature][hline]sorma nerdesin diye döndüm geldiğim yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dariel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Guitar Rig www.nativeinstruments.de Biraz tuzlu ama gayet işe yarar. 500 euro. [signature][hline][b]Any man is capable of driving a blade into another man's chest. Anyone who thinks otherwise is a fool and won't live long. Killing is not a bad thing in and of itself; it is the intent behind the action that counts.[b] [b]Umrae[b] [Bu mesaj Dariel tarafından 29 Eylül 2004 18:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar