Daesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Halfmumi, 29 Eylül 2004 02:10 tarihinde demiş ki: Süperrr!Şahhane! Billakis oggadar muhteşem ki,ağzım açık kaldı...!Unity gibi Koştura koştura sokaklara çıkıciim şimdi... senden ii işte olm konuşma adasdasdad[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 kötü olmuş.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ya zaten adam kendi bişiler yapmıyo ki tutoriallere bakarak aynısını yapıp buraya ben yaptım diye koyuyor :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 2 saniye ayrıldık millet sıcmıs agzımıza :) kotu diyenlerin de agzına saglık iyi diyenlerin de. evet, tutoriallerden yardım aldıgım dogrudur, ama sadece yardımda kalır. mesela nasıl abstract yapacagımı tutorialden ogrendim, emme gerisi benimdir. evet kofte dudaklıyım. bi kac resmimi daha koyayım tam bir kanıya varın :) bir de evet alexi benden 3 4 yaş buyuk. [signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 29 Eylül 2004 16:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: AssassiN, 29 Eylül 2004 00:06 tarihinde demiş ki: i ih, degil. tamam ikisi de tipsiz ama elvyn kofte dudakli. sisirtmis sanirim. ya da alexi sizofren. bana tipsiz de alexiye deme :) yakısıklı cocuk yakından gormedim ama... ps: bana da tipsiz demeyin![signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 tutoriallari adim adim takip etmek de nasil bir eser oluyorsa kavrayamadim gitti[signature][hline]...valla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 iyi tamam eser degil.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar