Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

degisik bir sekil, abstract diyelim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

resimin boyutu 1152*864 tür, wallpaper olur cok guzel yani :)

umarım begenirsiniz.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *

Mesaj tarihi:
kastık o kadar bi bakan bile yok[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
msnden soylemesem bakacagi yok adamin :) link bile verdim baksın diye[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
buna da msnden soyledim :) bu adamların sanat duygusu gelişmemiş arkadaşlar görsel sanatlara attıgı ilk post bu sherefin :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
guzel olmami$. neden dersen renkler cok siritmi$ daha iyi renkler secsen iyi olur uclari metal ici plastik gibi duruyo renklerden dolayi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Mesaj tarihi:
bu onerini dikkate alımam. renk secimim pek iyi degildir. hatta olmazsa size renklendirilmemis calismayi sunarım onerileri alırım.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
oneriyi dikkate almamak nedemek? amacini onceden belirtmen lazim, buraya sanat eserini koyup yanlislarinimi duzeltiyorsun, yoksa tek amacin kullanicilara wallpapermi saglamak?

renk secememek bir mazeret olmamali elestriyi geri cevirmek icin.
Mesaj tarihi:
oyle deme draven istese daha iyisini yapar ama hic ugrasmadi. 2-3 dakka surdu zaten yapmasi, ben biliyorum. renk secimi de iyi degildir pek.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
Mesaj tarihi:
ben oneri kabul etmiyorum dedim mi?[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
bir de cok ozur dilerim orada alımam yazmısım alıcam olacak.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
cidden alıcam demek istedim. yani topluma bir eser sunuyoruz ama toplum bu eserle burnunu siliyor, olmaz ki ama![signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
buyuk sanatcilarin degeri oldukten sonra bilinirmis.
bekle daha sen, o burnumuzu sildigimiz eser, 50 yil sonra tarihi eser diye muzelere asilacak.
eserlerin ile tarihe gececeksin.
sabir...[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
Mesaj tarihi:
vay alexi seninkide hosmus.
yanliz renk secimin kotu sanirim, yada ugrasmadin fazla uzerinde. fazla parliyor gibi, gozume batti.
ama keske ben de sizin gibi @bstr@qt d00d olabilsem, surreal surreal seyler cizebilsem...[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
Mesaj tarihi:

Hayır arkadaşlar öyle demeyin,bakın bu arkadaşımız,burada öyle bir süper yorum yapmış,döne döne döktürmüş ve demiş ki;

said:
lord_elvyn, 07 Eylül 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
ya toptan cevap veriyim demek istediğim iki brush çizip koyuyosunuz bende diyorum ki biraz uğraşılması gerkeen şeyler olsun da yani anlatabildim mi?

said:
lord_elvyn, 07 Eylül 2004 00:15 tarihinde demiş ki:

NEgzel uğraşmış,süper süper döktürmüş işte...

"KÖTÜ(!)" Yorumda istemiyor...

Süperrr!Şahhane! Billakis oggadar muhteşem ki,ağzım açık kaldı...!Unity gibi Koştura koştura sokaklara çıkıciim şimdi...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya
  • Yeni Oluştur...