Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

degisik bir sekil, abstract diyelim

elvyn

Öne çıkan mesajlar

buna da msnden soyledim :) bu adamların sanat duygusu gelişmemiş arkadaşlar görsel sanatlara attıgı ilk post bu sherefin :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

bu onerini dikkate alımam. renk secimim pek iyi degildir. hatta olmazsa size renklendirilmemis calismayi sunarım onerileri alırım.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

cidden alıcam demek istedim. yani topluma bir eser sunuyoruz ama toplum bu eserle burnunu siliyor, olmaz ki ama![signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır arkadaşlar öyle demeyin,bakın bu arkadaşımız,burada öyle bir süper yorum yapmış,döne döne döktürmüş ve demiş ki;

said:
lord_elvyn, 07 Eylül 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
ya toptan cevap veriyim demek istediğim iki brush çizip koyuyosunuz bende diyorum ki biraz uğraşılması gerkeen şeyler olsun da yani anlatabildim mi?

said:
lord_elvyn, 07 Eylül 2004 00:15 tarihinde demiş ki:

NEgzel uğraşmış,süper süper döktürmüş işte...

"KÖTÜ(!)" Yorumda istemiyor...

Süperrr!Şahhane! Billakis oggadar muhteşem ki,ağzım açık kaldı...!Unity gibi Koştura koştura sokaklara çıkıciim şimdi...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining
UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...