elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 resimin boyutu 1152*864 tür, wallpaper olur cok guzel yani :) umarım begenirsiniz.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 kastık o kadar bi bakan bile yok[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 güzel olmus eline saglık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 msnden soylemesem bakacagi yok adamin :) link bile verdim baksın diye[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sürrealist bir çalışma olmuş Hoş :)[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 buna da msnden soyledim :) bu adamların sanat duygusu gelişmemiş arkadaşlar görsel sanatlara attıgı ilk post bu sherefin :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 guzel olmami$. neden dersen renkler cok siritmi$ daha iyi renkler secsen iyi olur uclari metal ici plastik gibi duruyo renklerden dolayi[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bu onerini dikkate alımam. renk secimim pek iyi degildir. hatta olmazsa size renklendirilmemis calismayi sunarım onerileri alırım.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 oneriyi dikkate almamak nedemek? amacini onceden belirtmen lazim, buraya sanat eserini koyup yanlislarinimi duzeltiyorsun, yoksa tek amacin kullanicilara wallpapermi saglamak? renk secememek bir mazeret olmamali elestriyi geri cevirmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 oyle deme draven istese daha iyisini yapar ama hic ugrasmadi. 2-3 dakka surdu zaten yapmasi, ben biliyorum. renk secimi de iyi degildir pek.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 said: AssassiN, 28 Eylül 2004 22:15 tarihinde demiş ki: oyle deme draven istese daha iyisini yapar ama hic ugrasmadi. maahahhahah yeeeahhh :D[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 haklisin assassin. bende bi resim cizdim, oneri kabul etmiyorum ama, cunku pastel boyalardan anlamam, zaten 2 dakkami aldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ben oneri kabul etmiyorum dedim mi?[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 bir de cok ozur dilerim orada alımam yazmısım alıcam olacak.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Şu çocuğun konularına cevap vermeyin bundan sonra deli olsun kendi kendine :)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 cidden alıcam demek istedim. yani topluma bir eser sunuyoruz ama toplum bu eserle burnunu siliyor, olmaz ki ama![signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki: bende var zaten hepsi boşver :p * manyaktır ve kaçar * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 buyuk sanatcilarin degeri oldukten sonra bilinirmis. bekle daha sen, o burnumuzu sildigimiz eser, 50 yil sonra tarihi eser diye muzelere asilacak. eserlerin ile tarihe gececeksin. sabir...[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 [signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 konuyla ilgisi yok ama soyle bi bakarkan dikkatimi cekti. Alexi ile lord ya ikizler, yada ayni ikiside. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 vay alexi seninkide hosmus. yanliz renk secimin kotu sanirim, yada ugrasmadin fazla uzerinde. fazla parliyor gibi, gozume batti. ama keske ben de sizin gibi @bstr@qt d00d olabilsem, surreal surreal seyler cizebilsem...[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 oha alexiyle alakasi yok lortun alexi gr@L adamdir ayrica elvyn alexinin 3 ya$ falan ufak versiyonu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 i ih, degil. tamam ikisi de tipsiz ama elvyn kofte dudakli. sisirtmis sanirim. ya da alexi sizofren.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 lol[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Hayır arkadaşlar öyle demeyin,bakın bu arkadaşımız,burada öyle bir süper yorum yapmış,döne döne döktürmüş ve demiş ki; said: lord_elvyn, 07 Eylül 2004 00:04 tarihinde demiş ki: ya toptan cevap veriyim demek istediğim iki brush çizip koyuyosunuz bende diyorum ki biraz uğraşılması gerkeen şeyler olsun da yani anlatabildim mi? said: lord_elvyn, 07 Eylül 2004 00:15 tarihinde demiş ki: NEgzel uğraşmış,süper süper döktürmüş işte... "KÖTÜ(!)" Yorumda istemiyor... Süperrr!Şahhane! Billakis oggadar muhteşem ki,ağzım açık kaldı...!Unity gibi Koştura koştura sokaklara çıkıciim şimdi...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingUYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! Yarışa Gittim Gelicem!10 Ekim Alanya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 lol mumi evet, yapilan resimlere kotu demeyin, yok camdan bunu gorursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar