BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 i5 2410M işlemci GT 520M ekran kartı 4gb ram eski oyunlarda grafik sorunu vardı meğersem su efektlerinde bilinen bir sorunmuş önemsemedim zaten o kadar fazla oyun oynamıyorum ama civilisation V çalıştırsın ya.. sorunsuz çalıştırsın optimus teknolojisindendir diye düşündüm intel kartı kullanıma kapadım ama yine sorun veriyor oyun açılmıyor skidrow crackiyle denedim hani bepenmezsem 4 e dönerim diye ama hiç açmayacaksa gidip 5 i almamın anlamı olmayacak sizce sorun nedir? donanımsal olduğunu düşünüyorum ki vistalı daha eski bilgisayuarda sorunsuz çalışıyor oyun help :/ neredeyse her oyunda bir arıza çıkarıyor
0ne Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Bende 5741g var, syberia 1-2, nfs2 se, nfs porsche unleashed, heroes of might and magic, nfsu 1-2 gibi eski oyunları gayet catır catır oynuyorum. benimki i5 430m, gt-320m ekran kartı 3gb ram, hiç problem yasamadım bugüne kadar.
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 BabacumMostors said: skidrow crackiyle denedim =(
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 lan vistalı makinede sorunsuz çalışıyor benimkinde niye çalışmıyor? orjinalini alacağım elim gitmiyor çalıştırmayacak elimde patlayacak diye
Öne çıkan mesajlar