nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 petrol ve dogalgaz,maden,makina hangi disiplin olursa olsun sondaj konusunda bir kac temel şey sormak üzere arıyorum,yardımcı olabilecek varsa cok iyi olacak gercekten,simdiden tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Ben bilmiyorum ama soruyu yazarsan eğer sorup öğrenebilirim, ailemde var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 sondajdan jeolojiciler iyi anlar tanıdığın falan varsa onlara sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 e-book falan indirip bulsana yazar oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Benim tuvalete arada lazım oluyor sondaj BA DUM TIS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 dürüm ısmarlıcaksan cok saglam sondajcı tanıdıklarım var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 soru? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 standart bir "tarladan petrol çıkması durumu" gibi duruyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Myshkin said: Ben bilmiyorum ama soruyu yazarsan eğer sorup öğrenebilirim, ailemde var. botaş ile iş görüşmem var sondaj mühendisliği pozisyonunda,aslen makina müh. yim,problem ne şartlarda calıstıkları ve eger işe alırlarsa devlet kurumu diye atama belli degil,bu gibi petrol dogalgaz üzerrine calısan sirketlerdeki müh ler hangi şehirlerde calısır bi sorabilirsen cok memnun olurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 konunun sacmalıgı işe alırım ama atarım nerde calıscagın belli olmaz konusu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2011 Valla benim bir akrabam petrol doğalgazcı. Botaşla ilgili sorarım yalnız botaşın sondaj bütçesi yıllık bir kaç sondaja yetecek kadar diye biliyorum. petrol doğalgazcılar genelde 2 hafta çalışıp 2 hafta tatil yapıyor sende de öyle olur mu bilmiyorum. Genelde doğu illerinde takılacaksın anlaşılan. Bunlar benim bildiklerim, yarın sorarım ama tanıdığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar