Kaede Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 http://www.konami.jp/gs/game/genso/100-years/ bişeyler geliyor hadi hayırlısı uluça gecikmiş doğum günü hediyesi olsun asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 spinoff filan gelicek %500, RPG olmasi heleki main entry olmasi cok dusuk ihtimal cunki gerizekali mal konami yaki nzamanda suikoden takimini dagitti, bi cogu sokakta kaldi suikoden ekibi konaminin RPG know-how ina sahip olan tek ekibiydi hani ve o adamlar tasiyordu suikoden evrenini, backgroundu bu kadar agir ve detayli, bu kada rcok fazla sayida akrakter olan ve akrakterler arasi iliskiler yumagi arapsacina donmus bi seriyi asil takim olmadan bu saatten sonra kolay kolay ayaga kaldiramazlar leknaat vardi gerci trailerda, en azindan tiekresis gibi abidik baska bi dunyada gecmiycek gibi gozukuyor oyun ha bu arada oyun vitaya degilde PSP ye geliyor, konaminin ne akdar ciddi oldugunu siz dusunun artik :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 suikoden 2ye bi remake yapmadılar ona yanarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 ELLLEEEEAAAAHHHHHSSBİİNNLLLAAAAALİLİLİLİAAAAKİLİLİLİKİİKİ ama pspye geliyomuş kallavi olmıcak heralde ama belki önceden yeni oyunun yerini yapıyolardır falan diye umut ediyorum allahım nolur allahım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 hedehodohop said: suikoden 2ye bi remake yapmadılar ona yanarım ööö gerek yokki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 var ya gerek, sole bi HD edition gelse hem cok zor olmaz 2D oldugundan sonra bi 20. defa filan bitirsem :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 öle konuşmayın hayal ediyorum sonra gerçek dank ediyo ve kendimi kötü hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar