Delicatessen Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Aşk Allah gibi İnanırsan var, inanmazsan yok Hem her şey, hem hiçbir şey Bu yüzden aşktan geçmeli zaten Bu yüzden aşkta saklı zaten Böyle aşk böyle. Kimine göre masal kimine göre gerçek Bana göre sır, başkasına göre arzuların etiketi Mevlanaya göre İlahi Sırların Usturlabı Yunusa göre kainat aşkın üzerine kurulu Kim demiş tarihteki aşıklar erkekler diye Kadınlarınki hep gizli kalmış sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 delicatessen biz arkadaşlarla garbıçtayız.gelsene kafa dağıtırsın!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 2 posta da rep++ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2011 ben zeperi de, Delica'yı da çok seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar