DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Arkadaşlar, Malum Amerika'dan bayağı uzakta olduğumuz için oyun siparişleri çok büyük bir sorun oluyor. City of Heroes'u da avaturk şu an getirmeyi düşünmediğine göre benim izlediğim yolu buradan oyunu almak isteyen arkadaşlara duyurayım dedim. (Daha önce deyinmiştim ama sticky olmasında fayda var) Oyunu 50$ karşılığı elektronik olarak alıp shipping cost ödemezsiniz. Tek dezavantajı oyunun kutusu ve basılı kitapçığını alamıyorsunuz. Kitapçık ama pdf formatında elektronik olarak kurulum sonrası ulaşılabiliyor. Oyunun aylık ücreti de 15$. Öncelikle www.plaync.com/account/index.html adresinde kendinize bir account yaratıyorsunuz. Accountunuzu yaratıp verify ettirdikten sonra aynı ekrandan login yapıp manage'ı seçiyorsunuz. Bu ekrandan kredi kartı, adres bilgileri gibi detaylarınızı değiştirebilirsiniz. Manage kısmında purchase code ile "City of Heroes" ve "Lineage 2"yi 50$şer dolar karşılığı satınalabilirsiniz. Satınaldıktan sonra cdkeyiniz size mail olarak gelecek. (Cd keyinizi manage ekranında da görebilirsiniz.) Aynı ekranda oyunun setup dosyasını indirmeniz için gereken link var. Setup dosyası zipli ama ona rağmen 855mb. Düşük hız bağlantılı arkadaşlar sorun yaşarlarsa ben havaalanındayım benimle kontağa geçebilirler. Dosyayı indirip kurduktan sonra, login yapıyoruz ve süper kahramanımızı yaratıp kapkaççıların peşine düşüyoruz. :) Hepinize iyi oyunlar, [Bu mesaj DA2019 tarafından 13 Temmuz 2004 14:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Triali filan varmı oyunun bir girip test edip hmms beyendim takılacam diyebiliyormuyuz?[signature][hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Malesef, betası 22 nisanda bitti, ondan önce olsaydı imkan vardı ama şu an yok.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2004 Bu oyunu beleşe getirebilirmiyiz? Bir yol söyleyin para veremem :([signature][hline] Spermen, 12 şubat 2003 14:33 tarihinde demiş ki: Sol kulağını kapatırsan sağ duyulu olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Maalesef beleş imkansız... Shipping cost istemiyorsan dediğim yolu izlemen lazım.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 dostum aslinda karar veremiyordum daoc'mu swg mi filan derken CoH' a baslamaya karar verdim.Bir arkadasim bundan 1 ay once soyluyordu oyunu hatta beta tester'di aslinda lafi fazla uzatmaya gerek yok baslamaya karar verdim. Oyunu almak istiyenler icin belki yardimci olur ; http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0001DLLWC/qid=1086164273/sr=8-1/ref=pd_ka_1/002-3887507-1006422?v=glance&s=videogames&n=507846 Bu adresi inceleye bilirsiniz. Simdiden baslayan arkadaslara :) hayirli olsun diyorum. Msn ve Icq yolu ile birbirimizle iletisim kuralim bari CoH da ayri ayri olmayalim tek bir server'da toplanalim. Icq: 698698 Msn: [email protected] [Bu mesaj sirplaya- tarafından 02 Haziran 2004 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj sirplaya- tarafından 02 Haziran 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Malesef Amazon.com Türkiye'ye oyun göndermiyor. (Değişti mi diye test ettim, hala aynı) Dvd ve kitaplarda sorun yok ama oyun göndermiyolar nedense. Diğer sitelerin de (gamestop vs...) shipping costları çok yüksek, o yüzden benim anlattığım yol en mantıklısı gibi geliyor. "Ben kutusunu da isterim" derseniz 50-60$'ı gözden çıkarmanız lazım.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Sorun kalmadi 5-6 saat icinde aranizdayim anacim [hline]LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 32 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Turkish Gaming Cs Squad Fighter / Nfsu Squad Captain tg|cs-nfsu`Dodo / #tr.gaming @ irc.quakenet.org a.k.a streamer [Bu mesaj Stream tarafından 02 Haziran 2004 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bak baaak. Kimler gelirmiş! Aramıza hoşgeldin Dodo. Baştan anlaşalım, kızıp karakterleri silmek yok ona göre. :-P[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Bişe sorcam ilk ay para veriyomuyuz 15$[signature][hline]Buraya işiyen eşektir/müdüriyet Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Hayır oyun fiyatı 50$'ın içerisinde ilk ayın ücreti 15$ var, oyunu 35$ gibi düşünün yani.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 purchase code yapamiyoruz galiba artik?[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paticik geri alınmadan önce cevap yazmıştım, sabah test ettim, çalışıyor.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 e peki nerde bu. daha once lineage icin almistim simdi bulamiyorum gobegim catladi. plaync support'a mail attim bulamadim diye USdekilere artik online satmiyoruz dediler, bende gittim yeni plaync account aldim turkiye adresi yazarak yinede yok.[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 said: DA2019, 28 Mayıs 2004 10:37 tarihinde demiş ki: ... Accountunuzu yaratıp verify ettirdikten sonra aynı ekrandan login yapıp manage'ı seçiyorsunuz. Bu ekrandan kredi kartı, adres bilgileri gibi detaylarınızı değiştirebilirsiniz. Manage kısmında purchase code ile "City of Heroes" ve "Lineage 2"yi 50$şer dolar karşılığı satınalabilirsiniz. Satınaldıktan sonra cdkeyiniz size mail olarak gelecek. (Cd keyinizi manage ekranında da görebilirsiniz.) Aynı ekranda oyunun setup dosyasını indirmeniz için gereken link var. Setup dosyası zipli ama ona rağmen 855mb. Düşük hız bağlantılı arkadaşlar sorun yaşarlarsa ben havaalanındayım benimle kontağa geçebilirler. ... Bu yolu tekrar dener misin? Sorun yaşayacağını zannetmiyorum.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2004 manage accountda gozukmuyor purchase code. bak durum soyle;contact infoyu falan sildim[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stream Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Tikla al[signature][hline] City of Heroes Avatar: Nick: Isetra | Origin: Magic Server: Justice | Archetype: Controller Level: 6 LineageII Avatar: Nick: Ogoed | Race-Class: Orc-Monk Server: Erica | Level: 34 Starwars Galaxies Avatar(retired): Nick: Dodo | Race: Human Galaxy: Eclipse | Profession: Bounty Hunter Turkish Gaming Cs Squad Fighter / Nfsu Squad Captain tg|cs-nfsu`Dodo / #tr.gaming @ irc.quakenet.org a.k.a streamer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2004 said: This feature is only available OUTSIDE the United States and Canada. If you would like to purchase this product inside the US or Canada, please see the list of North American retailers at www.plaync.com/store to get your copy today! hay allahim ya neyse ben turkiyeden birini accountuma sokup aldirticam sagolasin ogo[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mobydick Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2004 Arkadaşlar ben de buradayım :D Nick'im Buzz Lightyear herkeşi beklerim lvl 13 magic blaster :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2004 Mobydick lütfen detaylarını "COH oyuncu listesi" topicine yazıver.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Az önce aldım ancak şöyle bir sorunum var. İş yerinde notebook'a indiriyorum ama evdeki bilgisayarda oynayabilirim. Dosya CD'ye sığmayacak gibi. bakalım zipin içini dağıtıp 2 CD halinde taşıyabilecekmiyim eve... Eh ben de geliyorum Speed ve yerde koşturan bir naturel Scrapper düşünüyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Winrar'ın en son sürümüyle sıkıştırdığın dosyaları çeşitli boylarda bölmen mümkün. Ben işyerinde öyle yapıyorum. Boyut olarak 700mb-cd seçersen sorunun olmaz, 2 cdye yakabilirsin.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2004 ya abi ben de swg istiyordum aslında 2 gb trial indirdim kaç saat şimdi onu oynuyorum 2 hafta sonunda bu rüya bitecek. Ama sw nin de jedi sız tadı yok. CoH ise size özel olduğunuzu hissettiriyor ve level sistemi var. Şimdi dediğin yöntemle CoH u almaya akalksam visa üyesi bonus 16 ysk kartı işe yarar mı? yarar ise oyun hakkında biraz daha açıklama yapta ta ağzım sulansın :)))[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Axl_GnR Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 E-Card yada kredi kartı lazım. 16YSK bi hesap kartıdır. Kabul etmezler.[signature][hline]Ben Jack'in dışlanmışlık hissiyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmet273 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Ben kutulu almak istiyorum shipping cost ile 60'a falan geliyor diyorsan sorun değil kutulu istediğim zaman nereden alıyorum?Link verbilirmisin?[signature][hline]www.overtuned.com Overtuned Modification Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar