Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir cep telefonunda 3 hat

Muslum_Gurses

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar,
şimdi 3 tane hattım oluyor. Avea, Tcell ve son olarak telsim alıyorum yarın. Şimdi bu 3 hattı da birden 6610 da aynı anda açık tutabilirmiyim. Ya da aynı anda hepsinden arama alabilirmiyim? Olayı nasıl? Detaylı bilen varsa söyleyebilir mi?[signature][hline]DÜNYA TERSINE DÖNSE VAZGECMEM, GÖKTEKI GÜNES SÖNSE VAZGECMEM, SENSIZLIK ÖLÜMDEN BETER,
CANIMDAN VAZGECERIM AMA SENDEN ASLA VAZGECMEM!!! ...
Sosyal ağlarda paylaş

simdi sole bi durum var diyelim turkcelli kullaniyosun aria olesine duruyo eskilerden bu numarani bilenler arar diye birde telsim alacan mesela cep partner icin senin icin esasl olanlar turkcell ve telsim sana diyecegim cift telefon al yanina mumkunse biri dandik ama ufak olsun [panasonic'in cok ufak bi telefonu var o olabilr] aria yida turkcell'e yonlendir oyle dolas onun disinda pek bi mumkunati yok[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Sosyal ağlarda paylaş

Bende çift kart var, turkcell ve aria. Her kapama açmada diğeri açılıyo işte. Telefoncu alıyo yapıyo. İllegal, daha dogrusu garantiyi bozar çünkü telefonla da oynuyo.[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.

Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 29 Eylül 2004 03:11 tarihinde demiş ki:
ya birden fazla sim kartı kullanmayı eshefle kınıyorum
hatta bazı insanlar için görmemişlik bu olgu

yok usta öyle deme 5 senedir 1 hat kullanıyom çılkı çıktı kapatmayada kıyamıyom 7 alem onumarayı biliyor ama ben geçen gün aria hat da edindim özel kişiler için :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için...
Zenith Enlil.
Ada.net
Krisha From Lowca [SwG]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...