Muslum_Gurses Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 arkadaşlar, şimdi 3 tane hattım oluyor. Avea, Tcell ve son olarak telsim alıyorum yarın. Şimdi bu 3 hattı da birden 6610 da aynı anda açık tutabilirmiyim. Ya da aynı anda hepsinden arama alabilirmiyim? Olayı nasıl? Detaylı bilen varsa söyleyebilir mi?[signature][hline]DÜNYA TERSINE DÖNSE VAZGECMEM, GÖKTEKI GÜNES SÖNSE VAZGECMEM, SENSIZLIK ÖLÜMDEN BETER, CANIMDAN VAZGECERIM AMA SENDEN ASLA VAZGECMEM!!! ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 legal yada illegal olması hakkında hiç bir fikrim yok fakat, 3 adet sim kartı birleştirerek tek bir sim kart haline getirebiliyorlar Not: Donanım Bölümüne açsaydın bu threat'ı orada bilgisi olan kişi çoktur[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassie Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ama tek sim haline geitrince hepsini aynı anda açık tutamıyorsun. Teli açarken hangisinin pin kodunu girersen o hattın açılıyor. Yani sadece kart tak-çıkar derdinden kurtarıyor birleştirmek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tAKA Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 twister denen aletle yapiyorsun bunu kendinde alabilirsin e tabii biraz tuzlu buraya bakabilirsin[signature][hline][ zimg ] tAKA da mada fAKA [ /zimg ] G-Mail - H-Mail |:yapma:| fink - link ben bugünde yaşıyorum, yarına mechulum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 2 tane ucuz telefon al müslüm beyabi sende para çok..[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 simdi sole bi durum var diyelim turkcelli kullaniyosun aria olesine duruyo eskilerden bu numarani bilenler arar diye birde telsim alacan mesela cep partner icin senin icin esasl olanlar turkcell ve telsim sana diyecegim cift telefon al yanina mumkunse biri dandik ama ufak olsun [panasonic'in cok ufak bi telefonu var o olabilr] aria yida turkcell'e yonlendir oyle dolas onun disinda pek bi mumkunati yok[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Ahaha adam asıl accountuyla girmeyi, unutmuş müslüm gürsesle yazmış =)[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Bende çift kart var, turkcell ve aria. Her kapama açmada diğeri açılıyo işte. Telefoncu alıyo yapıyo. İllegal, daha dogrusu garantiyi bozar çünkü telefonla da oynuyo.[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 ya birden fazla sim kartı kullanmayı eshefle kınıyorum hatta bazı insanlar için görmemişlik bu olgu[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- 7/24 melancholic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Nede Olsa Müslüm Baba bu :D LoL[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Hödöö:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 said: Head, 29 Eylül 2004 03:11 tarihinde demiş ki: ya birden fazla sim kartı kullanmayı eshefle kınıyorum hatta bazı insanlar için görmemişlik bu olgu yok usta öyle deme 5 senedir 1 hat kullanıyom çılkı çıktı kapatmayada kıyamıyom 7 alem onumarayı biliyor ama ben geçen gün aria hat da edindim özel kişiler için :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Zenith Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 yönlendirme de yapabilirsin :)[signature][hline]| Mail | Lominadze | ME | | News | Sheref| Msn | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar