fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 alayım dedim bugun eu versiyonunu ama kalmamış ukgames'te de yok gameloaded'da da yok nerden alabilirim başka eu versiyonunu bilen var mı... gold edition varda gerek yok yani onu almama diğerleri var bende çünkü...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse [Bu mesaj fortinbras tarafından 29 Eylül 2004 13:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fortinbras Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2004 bu arada tekrar girmeyi düşünüyorum da midgard düşündüm şimdi excaliburda ama grup olayları flm nasıl olur level atlama olayları acaba midgardda oynayan var mı buralarda excaliburda... bikaç tane biliyorum da onlar sevmez beni pek heralde yardım etmezler bu yuzden neyse ben bi sorayım dedim...[signature][hline]Metal Gear Solid 3 : Snake Eater Rigel from Infinity Patroclus from Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar