mastere Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Arkadaşlar ben oyunda üniteleri ve binaları grupladıktan sonra o gruplara shiftle yeni ünite ya da bina eklerken çok zaman kaybediyorum.Örneğin 7 ye factory i grupluyorum yeni bina ekliceğim zaman shift 7 basarken elimi mousedan çekiyorum dolayısıyla oyunum aksıyor .Pro oyuncuları izlerken adamlar çok hızlı şekilde yapıyorlar gruplamaları .Kolay yolu nedir acaba bu işin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Parmakların çok kısa değilse elini mouse'dan çekmeden shift + 7 yapabilmen gerekiyor. Serçe parmağınla shift'e basarken işaret parmağınla 7'ye bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 7 8 9 0 tuşlarını klavyenin sol tarafına alabilirsin oyun içinden, q capslock è" tuşları gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 ewet serçe parmak işaret parmağı daha rahat gibi ama alışmak lazım sanırım.Ben önceden baş parmakla işaret parmağıyla deniyodum şekilden şekile giriyodum :) Yada shift tuşunu mouse tuşlarından birine alma şansımız warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 oyunun proluğu zaten herşeyi klavyeye alabilmekten geçiyor :) mousea yükleme sakın , şift7 dediğin serçe+işaret parmakla yapılır :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Sana tavsiyem klavyeye hakim olmak istiyorsan ve klavyen büyük ise küçük bir klavye al derim.Böylelikle 1 den 0 a kadar bütün gruplara hakim olursun ve daha rahat oynarsın.Örn;Razer Maraduer Keyboard.http://store.razerzone.com/store/razerusa/en_US/pd/productID.199817100/categoryId.35156900 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mastere Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Peki.Yardım ve tavsiyeleriniz için teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar