Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Araba tavsiye vol 2342123

Maedhros

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,
Forumu takip edenler bilir yakın zamanda arabamı sattım :p.Şimdi 2 sene kullanıp satacağım 23bin-26bin TL aralığında bir araba arıyorum.Uzun süre kullanma planım olmadığından yeni bir şey pek aramıyorum birazda genç işi bakıyorum.Gözüme çarpan ilk tercih BMW 316ti Compact'ler oldu.(2000-2005 yıl ,70bin-150bin km aralığındakilere baktım fiyat için)
Anladığım kadarıyla ikinci eli pek giden bir araç değil fakat satma zamanı gerektiğinde biraz düşürürüm satarım çok problem olcağını sanmıyorum.Araştırdığım kadarıyla kronik sorun yok fakat pek bmw keyfi yaşatmadığından tutulmuyor diye okudum.Tecrübesi olan bir şeyler bilen varsa paylaşmasını rica edicektim.Ayrıca yine araç önerilerine açığım acelem pek yok 1-2 hafta içinde alırım gibi geliyor.
Teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

23-26 ya bmw dolu, 25 e 98 model 3 cabrio falan alırsın yani.

ama sonrası?

ben 5 sene 96 model 3.20 coupe ye bindim. tepe tepe kullandım, çok da memnun oldum, ama arabanın üstüne araba kadar daha harcadım o 5 yılda.

benim tavsiyem 2005 den aşağı bir araç alma o paralara.
Sosyal ağlarda paylaş

Leon istediğimi kim söyledi : )
Hala bakıyorum mitsubishi lancerların yeni kasalarını sevdim fakat sadece kazalıları var benim aralıkta yalan yani.3.16 yı kullanıcam bi yerde bulup onuda o zaman eleme kararı aldım içimde kalmasın diye.Honda civic bakıyorum fakat içimdeki ses astranı neden sattın bunu alıcaksan diyo pek gerek yokmuş gibi hehe hala öneri bekliyorum golf gibi bişey alıp çıkıcam galiba sonunda.
Sosyal ağlarda paylaş

1.4 ve aşşağısı olmasın mümkünse yakıt mühim değil en kötü lpg taktırırım diye düşünüyorum.Hatchback pek sevmiyorum arkası böle ıvır kıvır oval arabalar pek açmıyor(kız arabası gibin).Manuel otomatik fark etmez.Göze ve kullanışa hitap eden yokuşlarda inlemicek Ankara içi casual kullanılacak ev okul arada sırada dışarı cıkmaca şeklinde.O paraya 2 sene zevkle bineceğim bi araba kısacası biraz astradan konforlu olursa işte bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...