Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Selamlar, Forumu takip edenler bilir yakın zamanda arabamı sattım :p.Şimdi 2 sene kullanıp satacağım 23bin-26bin TL aralığında bir araba arıyorum.Uzun süre kullanma planım olmadığından yeni bir şey pek aramıyorum birazda genç işi bakıyorum.Gözüme çarpan ilk tercih BMW 316ti Compact'ler oldu.(2000-2005 yıl ,70bin-150bin km aralığındakilere baktım fiyat için) Anladığım kadarıyla ikinci eli pek giden bir araç değil fakat satma zamanı gerektiğinde biraz düşürürüm satarım çok problem olcağını sanmıyorum.Araştırdığım kadarıyla kronik sorun yok fakat pek bmw keyfi yaşatmadığından tutulmuyor diye okudum.Tecrübesi olan bir şeyler bilen varsa paylaşmasını rica edicektim.Ayrıca yine araç önerilerine açığım acelem pek yok 1-2 hafta içinde alırım gibi geliyor. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Şu linki bularak büyük bir aydınlanma yaşadım sanırım compactten vazgeçiyorum.aydınlanma Önerinleri bekliyorum efenim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heroLion Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Valla bir arkadasım 2005 laguna satıp aldı, pek memnun olduğunu söyleyemem. Gerçi araç çok hirpalanmis, ben de kullandım sedan 3.16 ile alakası yok pek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 23-26 ya bmw dolu, 25 e 98 model 3 cabrio falan alırsın yani. ama sonrası? ben 5 sene 96 model 3.20 coupe ye bindim. tepe tepe kullandım, çok da memnun oldum, ama arabanın üstüne araba kadar daha harcadım o 5 yılda. benim tavsiyem 2005 den aşağı bir araç alma o paralara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Golf 5 filan olabilir. Bkz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 eski kasa vw'leri hiç sevemedim. 2005-2006 leon alınabilir sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 bi de benzin olayı var tabi. yakışı nasıl olsun arabanın 100kmde 13-14 litre koymazsa 2 litre motorlular da alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 leon alma ya ne kadar apaçi gibi kullanan adam varsa leon kullanıyo belkide o yüzden leon istiyosundur bilemem gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Leon istediğimi kim söyledi : ) Hala bakıyorum mitsubishi lancerların yeni kasalarını sevdim fakat sadece kazalıları var benim aralıkta yalan yani.3.16 yı kullanıcam bi yerde bulup onuda o zaman eleme kararı aldım içimde kalmasın diye.Honda civic bakıyorum fakat içimdeki ses astranı neden sattın bunu alıcaksan diyo pek gerek yokmuş gibi hehe hala öneri bekliyorum golf gibi bişey alıp çıkıcam galiba sonunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 öneri beklerken arabadan da ne beklediğini açıklarsan forumca kanser olmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 1.4 ve aşşağısı olmasın mümkünse yakıt mühim değil en kötü lpg taktırırım diye düşünüyorum.Hatchback pek sevmiyorum arkası böle ıvır kıvır oval arabalar pek açmıyor(kız arabası gibin).Manuel otomatik fark etmez.Göze ve kullanışa hitap eden yokuşlarda inlemicek Ankara içi casual kullanılacak ev okul arada sırada dışarı cıkmaca şeklinde.O paraya 2 sene zevkle bineceğim bi araba kısacası biraz astradan konforlu olursa işte bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 al bunu namın yürüsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 kocaman moto ve lpgli! leş koku bırakır bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2011 Mazda 3 düşünüyorum artık artısı eksisi bilen eden var mıdır? mesela bu yada böle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar