SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Selam, açacak yer bulamadım konu dışına yardırıyorum. Şimdi bi receiver ihtiyacım var ama para vermek istemiyorum açıkçası. Digiturk kullandığımız dönemden şu kampanyalı alıcıdan vardı, iptal sonrası bizde kaldı işte. http://img.donanimhaber.com/upfiles/33758/FD0A881340D74678A08F0F86A958B603.jpg Bunu kullanarak direk turksat yayını alabiliyor muyuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 /thread Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iarwain Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 elindeki cihaz sanırım dt'nin vestel serisinden biri aklında bulunsun bu modellerden bazıları üyelik bitsede turksata kapalı kalıyor tekrar digiturku arayıp cihazını turksata açtırtman gerekiyor önceden sadece bir refresh sinyali ile açılıyordu şimdiki mevzuaat değiştimi bilmiyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2011 Benimde digiturk var şu an sözleşmem bitti bitecek ancak ben uzun süredir digiturk bölümünden almıyorum yayınları. Şöyleki; kumanda da mode tuşu var onun sayesinde digiturk veya turksat bölümüne geçiş yapabiliyorsun. Digiturk bölümünden izlersen eğer; digiturkun eklemiş ve sıralamış olduğu kanalları izlersin. Ama diğer mode a geçersen kendi ekleyip sıralayabildiğin ve çanak yönün neresiyse (turksat/telsat) oraya ait olan kanalları izleyebilirsin. Yani digiturk kutularında turksat yayınlarının üyelik bittikten sonra kilitlendiğini ben duymadım. Öyle birşey olmaması lazım diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar