kozalak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 1.5 ay kadar once kaza yapmistim vsvs...o esnada bi kac gunlugune bi arkadasin arabasini odunc almistik.arabayi kullanan arkadas sakar birisi.arabaya sonradan takilan alt tamponu kaldirima vurmus,teybinin de tirnagini kirmis.haliyle masraf cikti cocuga...simdi bu masrafi nasil karsilayacagimi bilemedim. masraf ta 400-500 civari sanirim... ne yapmali simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Kaskosu varsa yaz dilekçeyi. Kasko öder. Servise götür, altını kaldırıma vurdum de. Onlar sana dilekçe yazdırıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 kasko olsa da onun icin bozulmaz, zaten arkadasim yaptirmis.arabanin sahibi olan arkadas yani. sakar arkadasla konusalim bi bakalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar