jjackal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bi yerde gördüm 2 metrelik çarşafa britney in resmini bastırmış yada hazır almış bilmiorum baskıysa bu kadar kaliteli resmi(resim siyah beyazdı) nerden bulmuş ve nerde bastırmış olabilir baskı deilde hazır aldıysa nerden almış olabilir warmı bi bileniniz ???????[signature][hline]It s better to live one day as a tiger than 1000 years as a bird. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Çarşaf. ocb'mi rizla'mı arap mı? :P Taksimde yapan yer var galiba. Camında yazıyodu. Taksimde eski bakırkoy dolmuşlarının durduğu yere doğru giderken o tarafta bi dükkan. Camında gördüm..[signature][hline]Turkce Rock Portalı ||| Banner Değişim Sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 guzel fıkırlı haa ızmırde yapan varmıdır acaba bunu[signature][hline]Ne sen Leylasın Ne de Ben Mecnun Ne Sen Yorgun Nede Ben Yorgun Kederlı Aksam İcmışız Hepsı Buu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 abi hadi yapan yeri bulduk o kadar kaliteli fotoyu nerden bulacam wa mıdır nette?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 p2p programlarıyla bulursun bi ara tişörte basacaz diye aramış, muradımıza paylaşım programlarında ulaşmıştık.. ama tabii biz ünlü birini değil de bir 2d çizim ya da manzara börtü böcük bulmuştuk...[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 ii de abi kaliteyi nası anlicam bi sürü wa dır öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 mb boyutundan tabiiki.. tek kişilik yatak takımına basacağın bir resim 10-15 mb kadar olur sanırım; bağdat haritasını bulmuştuk 21mb lık, iki kişilik çarşaf kadarlık baskı çıktı kaliteli..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 abi saol ya hiç aklıma gelmemişti walla !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2004 bişiy daha sorcam ne kadara yaptırmıştın ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 arkadaşın foto dükkanı vardı bayaa da oldu hatırlamıyorum.. aslında çarşafa baskı nasıl yaptırabilirsin hiç bilmiyorum..[signature][hline]sadece ölüm ... anlam bulur gözlerinde ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 alin size ilginç bir bilgi ... yurt dışında üzeri baskili tshirtler vb. baskili tene temas eden şeyler çok ciddi denetimlerden geçmekte (çünkü yüksek miktarda kansorejen madde içeriolar) ve buna bağlı olarak ta yüksek fiyatlılar ... bizde ise direk baskiyi yaptirip giyiyoruz , halbuki örn. çarşaf her gün 6-10 saat arasi ten temasi yaptiğiniz bir obje ...[signature][hline]Try to hit me , tempt me, push me, pussies, I need a good reason to give this trigger a good squeeze... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ii de ben bunu sarınıp yatmak için istemiyorum ki duwara asacam manyak oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 O iş için posteri buldular 1 ion önce.[signature][hline]Şu dakkadan sonra ne halt ederim bende bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sen hiç çarşafta gördün mü bi duwar boyunda????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Tekstilciler falan yapar ya kolay iş o[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 warmı bi bildiği yapan tekstilci??? :)F Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Lol, vala bilmiom ama o resmi diskete çekip git böyle resim baskı yapan yerlere, orda yaparlar =)[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 ii de bide benim istediğim şeyi galiba tekstilci yapar gibi çünkü tişörtlerdeki gibi böle kımıl kımıl hışır hışır olmasını istemiorum !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Haağğ, sen baskıdan çok boya tarzı bişi istiyon. O sakat iş lol. Araştırcan valla onu bilmiom :D[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 saol ya bi fikir wermiş oldun!! bi de bişiy daha soriim sence bunu denizlide yapabilirlermi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Eheh orda yapmazlarsa hçbir yerde yapamazlar :D[signature][hline]MSN = [email protected] Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse. Umut, uyanık adamın düşüdür - Aristothales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jjackal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2004 sen hazırda gördün mü peki hiç satılan ??[signature][hline]It s better to live one day as a tiger than 1000 years as a bird. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar