Bursat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Starcraft Topluluğu Federasyonla Buluşuyor Türkiye Dijital Oyun Federasyonu (TÜDOF)’un kurulmasıyla birlikte, ülkemizde elektronik sporların önümüzdeki dönemde büyük bir hızla gelişeceği şüphesiz. Starcraft topluluğu olarak Starcraft’ın ülkemizdeki geleceğini birlikte konuşmak üzere 24 Eylül 2011 Cumartesi günü TÜDOF ile buluşuyoruz ve federasyon ile Starcraft camiasını bir araya getiriyoruz . Tüm Starcraft oyuncularının/severlerinin katılabileceği, tanışma toplantısı şeklindeki kokteylde, Starcraft ve oyuncuları için yapılabilecekler, bizlerin istekleri, hayalleri ve belirtmek istediğimiz konular, TÜDOF’un şu anki vizyonu ve çalışmaları detaylı bir şekilde TÜDOF başkanı Mevlüt Dinç ile görüşülecek. Aktif bir topluluk olarak, Starcraft’ın ülkemizdeki geleceği için fikir paylaşımında bulunmak ve federasyon ile sağlıklı bir dialog kurmak için tüm Türk Starcraft oyuncularını ve Starcraft severleri bu toplantıya bekliyoruz.Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi Teknokent ARI-4, Maslak, İstanbul Zaman: 24 Eylül 2011 Cumartesi - 11:00 - 13:00 İletişim: [email protected]Katılımınızı Facebook’daki Etkinlik sayfasında belirtmenizi önemle rica ederiz.http://www.facebook.com/event.php?eid=269340086418572 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ektin bizi bugün gelen tüm arkadaşlarla (gambit dahil) kararımız biz de seni ekicez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Sleeep said: ektin bizi bugün gelen tüm arkadaşlarla (gambit dahil) kararımız biz de seni ekicez :)) Senide arıyacaktım sende kadıköyde mahsur kalmıştın dedim gelmez ama resmini görünce hadi bee dedim :D ayrıca bu benim değil ki tüm camianın etkinliği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Ben onu uyardım evden çıkmadan önce aradım kadıköye uğramadan geldi...Her duruma hazırlıklıyım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 evet kaan senin yüzünden yolu uzattık aramasan daha hızlı gelicektik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Ben de sonradan öğrendim vapurların çalıştığını :D Ama bir de öketi türlü düşün ya çalışmıyor olsalardı !? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Arkadaslar Bu toplanti Gerçekden çok önemli Sc ailemizin orada olmasi Bizlerin sc üzerine utopik gelen bir çok şeylerin gerçekleşmesini saglayacak. Ne bekliyoruz toplantidan ? Tudofun Biz sc ailesine bakişi nedir ? Bu konulari Ben ve bir kaç Arkadaşimiz Ramazan bayramının arifesinde gittik 3 saat bir görüşme yaparak Analiz etme ortami bulduk.Tudof adina Erdem Çelikle Sc için bugune kadar olan gelişmeler ve Bundan sonra scnin gelecegi hakkinda degerlendirmeler de bulunduk. Şunu açikca söylemekde çekinmiyorum Bir çok isdegimiz kabul gördu .Ben ve arkadaslarimin çizdigi tablo okadar hoşlarina gittiki sc ailemizin genis katilimli toplantısını Sobeenin toplantı odasında yapmamızı ve İsdekde bulundugumuz bazı organızasyonların telekom ve sobee desekli yapilmasini isdediler. bu katılımın buyuklugu onlarin gözunde bizim çizdigimiz tablo icin gercekden önemli.. Arkadaslar sizlerin adina adamlardan Dev bir studyo ısdedım .Bu studyoda 3 dev ekran bilgisayarlar stream odası 80-100 kapasiteli izleme alanı v.b dahil ve bu ısdeklerim onlar tarafından kabul gördu .devlet yönetmeligi vb kurmakla ugrasırken tudof adına telekom ve sobee destekli bir studyo ve alt yapi bzlerin emrinde olucak bu isdelerin En buyuk destekçisi Erdem çelik sag olsun bizleri kırmadı her turlu destegıde vermeye hazır oldugunu bildirdi.Şimdi sıra sizde bu söylediklerimin gerçekleşmesini göre bilmeniz icin Toplantiya katilmaniz çok ama çok önemli... sc yi memleketimizde profosyenellesdirmek adına organızasyonları dev arenalarda aynı avrupalılar gıbı yapmak isdiyorsak biz burdayız bu ımkanları ısdıyoruz demeye cagriyorum sizleri ...Ben isdedim sözunu aldım söyledıgım tabloyu görsunler off lan sc turnuvasını dev studyada yapalım arkadaslar!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gv4985R4SJk&feature=player_detailpage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 TÜDOF'S LIFE FOR AIUR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Ben İzmir de olduğum için bu toplantıya gidemiyeceğim. Bir çok kişide bu yüzden gidemeyecektir. Toplantıya giden arkadaşlardan biri orada izin verilir ise toplantıyı kayıt edebilir mi? İstanbul dışındakilerde bu toplantıyı bu şekilde görmüş olurlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axxion_ Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Kayıt düşünülüyor, canlı yayında düşünülüyor. Gelemeyenler yayın sırasında soruları varsa soracaklar bizde o sorulardan seçip soracağız diye planlıyoruz ama tam net değil daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Ben ofiste olucam C.tesi arkadaşlar. Nereden en kolay Sobee'ye ulaşılır gibi soruları olan varsa bana mesaj atabilir. Görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GambitSC Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Arkadaşlar, toplantı günü Kadıköy ve Taksim'de saat 10:00'da buluşarak birlikte hareket edeceğiz. Taksim noktasında Engin "Gambit" (0506 609 23 79) ve Burşat "Anzelot" arkadaşlarımız olacak. Buluşma noktası meydandaki McDonalds yanındaki Simit Sarayı. Kadıköy noktasında Turushan "Sleeep" (0541 412 19 90) ve Kaan "inyourmind" (0539 241 5659) arkadaşımız olacak. Buluşma noktası Haldun Taner Sahnesi'nin denize bakan kısmı. Zamanında gelmeniz çok önemli arkadaşlar, toplantıya geç kalmamak için zamanında yola çıkmak gerekecektir. Buluşma noktasına gelecek arkadaşlar isim, telefon ve gelecekleri noktayı [email protected] adresine eposta atabilirlerse çok güzel koordine olabiliriz! Buluşma noktasına gelecekseniz lütfen bu şekilde bildirin Toplantı öncesi buluşup birlikte gitmek için: 24 Eylül Cumartesi saat 10.00'da Taksim: 0506 609 23 79 - Meydan McDonalds yanındaki simit sarayı Kadıköy: 0541 412 19 90 - Haldun Taner Sahnesi denize bakan taraf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 tuzak olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 federasyonla simit sarayinda mi bulusuyosunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 aquila said: federasyonla simit sarayinda mi bulusuyosunuz? ön toplanma yeri onlar, federasyonla Yer: İstanbul Teknik Üniversitesi Teknokent ARI-4, Maslak, İstanbul Zaman: 24 Eylül 2011 Cumartesi - 11:00 - 13:00 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2011 evet, sonradan farkettim oyle oldugunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sleeep Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 KADIKÖY'de toplanacak tayfaya güncelleme : 09:30'da buluşup 09:45 beşiktaş vapuruna biniyoruz beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 10buçukta gidin,genelde silip treni kaçırıyor.HAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rocker_tr Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 sanırım stream olmayacak. Video çekim yapılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 canlı commantate etsem iyi olurmuş lan aslında ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axxion_ Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Canlı yayın yüksek ihtimal olacak. Yayının yanındaki sohbetten sorularınızı bize iletin. starcraftturkiye.com/tv Canlı yayınlar kaydedilecek, daha sonra düzenleyip yayınlayacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bursat Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Taksim ve Kadıköy'e gelemeyen arkadaşlar veya geç kalan arkadaşlar kaçırdım demesinler adres ve yer ilk mesajda yazıyor oradan ulaşılabilir. Tarif olarak toplantı binası İstinye parkın karşısında kalıyor. İstanbul dışında olan Starcraft oyuncuları/severleri axxion arkadaşmızın da dediği gibi yüksek ihtimalle canlı yayın yapılacak olan http://www.starcraftturkiye.com/tv adresinden sorularını sorabilirler. Tüm soruları sormaya çalışacağız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 nooldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shacoo Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 çok güzeldi emeği geçen herkese tesekkürler ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar