liberal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Ekim civarı alacağım heralde. Piyasayı araştırdım az çok. Şöyle bişey olsun; - OS: Android - Kamera: MP 5mp ya da yukarısı şart. Video olarak 720 hd falan çekmezse şart değil de çekerse hayır demeyiz sdf. - Müzik dinlemek pili çabuk yiyecektir heralde. Mp3 player görevi görmesi Şart değil. - Video falan da izlemem sanıyorum. Arada acil durumlarda BBC, CNN video haberlerine bakar, çıkarım. - App'leri falan sorunsuz çalıştırsın, senenin ortasına "abicim senin alete uygun değilim ben üzgünüm" demesin, kalbimi kırmasın - Büyük iyidir. Ekran geniş olabilir sorun değil. - WiFi falan sorun çıkartmasın çatır çutur bulup bağlansın. - Web'de rahat dolaşabileyim. Artık bu işlemciyle mi alakalı, browser'la mı android'le mi bilmiyorum. - Chat için kullanabilirim yazması çok zor olmasın (hani başta zorlayım sonra alışıyorsak sorun değil de eziyet olacaksa gerek yok) Bundan ayrı olarak; - Evet anlayacağınız üzere ilk kez smartphone alıyorum sdhfsd - 2 aya(max)kadar çok uygun fiyata iyi bişey cıkıyorsa bekleyebilirim. - Yurt dışından kontratsız falan alıyorum TR'de pahalı olup ucuza gelebilecek telefonlar olabilir ona göre belirttiğim fiyat sınırından biraz fazla pahalı telefon varsa belirtin. Ben ingiltere fiyatını da bi kontrol edeyim. - Bütce en fazla 650. Hadi çok çok beğenirsem 700 falan olur. Daha fazla cıkmaz benden. Şu an ingilterede Wildfire S 580 lira civarında. Maksat piyasanın az çok ne olduğunu görmeniz için
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 700 TL ise 2 ay bekleme. Sensation falan al. Ama onu da 700'e bulamazsın su an. Aynı konuyu da iki kere acmana gerek yoktu. Diger baslıkta aradım mesajımı kafam karıstı.
liberal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abi 650'den fazla veremem diyorum sensation al diyorsun. yakınından bile geçmiyor aletin fiyatı sdhghsd bilerek ayrı açtım. konu ayrı, karışmasın ve tl;dr olmasın.
toggie Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 650 liraya smartphone tavsiyesi istemen absurd zaten. Wildfire'dan baska secenegin yok.
liberal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 @Seagle aklımda var Wildfire S seçeneklerden biri. Bir de sony xperia active olabilir de pilinden korkmadım değil http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=3998&idPhone2=3777 Ayrıca samsung'un dördüncü çeyrekte çıkaracağı bir dizi yeni seri var onları beklemesem mi diye düşünüyorum.
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 samsungu geç. wildfire s derim ben de.
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 http://www.gsmarena.com/results.php3?sName=&idMaker=0&idAvailability=1&YearAnnounced=0&nPriceLow=250&nPriceHigh=400&idCurrency=0&idFormFactor=0&idDualSIM=2&idQwerty=0&HeightMax=0&WidthMax=0&ThicknessMax=0&WeightMax=0&idOS=11&nminCPUMHz=0&nCPUCores=0&nminRAMMB=0&nminInternalStorageMB=0&idExpansionCard=0&idDisplay=7&nminDisplayX=0&nminDisplayY=0&nmaxDisplayX=0&nmaxDisplayY=0&fminDisplaySize=0&fmaxDisplaySize=0&nPixelDensity=0&idDisplayTech=0&idTouchscreen=0&idAccelerometer=0&id35mm=0&idCamera=8&idCameraFlash=1&idVideoRecorder=1&idSecondaryCamera=0&idGPS=0&bWLAN=1&bEDGE=0&bGPRS=0&idBluetooth=0&bIR=0&bEmail=0&bWAP=0&bJava=0&idRadio=0&bMMS=0&idRingtones=0&sColor=&StandBy=100&TalkTime=0&sFreeText= boyle bir liste refine ettim 250-400 euro arası. htc desire vs var guzel tel.
liberal Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Şu kriz olmasa yarabbim ya. Kanuni ben de öyle baktım da sterlinin dağa çıkması sebebiyle 50-60 lira çok farkediyor ve çoğu telefon normalde 650 lira olması gerekirken 800 lira falan oluyor. O kadar da ben vermek istemiyorum Wildfire S ve yukarıda yolladığım sony dışında makul bişey yok sanırım. Comming Soon'lar var gerçi de Samsung'unkiler Android os değil kendi işletim sistemi ile çıkacak. Hayvanlar.
Öne çıkan mesajlar