Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayalimdeki Dekor

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Chiptech, 26 Eylül 2004 15:14 tarihinde demiş ki:
OHh bitti sonunda yaptım başardım!!!! Paintten anca bu kadar oluyo laf etmeyin yani! Of beee amma zormuş...
İşte
benim odam v2:

süfer omuş paintten bu kadar sey cıkacagini beklemezdim :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]
Mesaj tarihi:
bunu psde layerlarla yapmak eminim daha kolaydir :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]
Mesaj tarihi:
yorum:

bg secimin guzel, photoları kadraja iyi oturtmuşsun, stelik acıklayıcı :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
[b]
Mesaj tarihi:
bi teknik serviste 5-6 hafta kadar çalışırsanız ve genellikle tek başınıza dükkanda oturuyorsanız bu tür görüntülerle karşılaşmak pek uzak değil. :D[signature][hline]Prawler, 22 Eylül 2004 04:45 tarihinde demiş ki:
valla benimki büyük ama abartı değil
Mesaj tarihi:
said:
sheref, 26 Eylül 2004 18:58 tarihinde demiş ki:
odamda 3 yıldır lamba olmadığı için yarın sabah çekip göndercem size rezil odamın rezil fotolarını
:lol:

muaha yuh artık bir odada neden lamba olmaz?[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

bende var zaten hepsi boşver :p

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
valla su an odamı yeniden düzenliyorum yeni şeyler alacam su an odamda sandalye, yastık,yorgan,ikiz yatağın üst kısmı, ve şişelerim duruyor yani bomboş :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Mesaj tarihi:
e dolu şişeyi de odanda saklayacak halin yok ya[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
e içsene olum bomboş diyince ev bomboş sandım ben.[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
deliye hergun bayram :)[signature][hline]Ardeth, 26 Eylül 2004 18:48 tarihinde rhapsody'den hangi sarkiyi istiyosun dediğimde demiş ki:

* manyaktır ve kaçar *
Mesaj tarihi:
oha simdi gorebildim yuh diyorum azmo baban unlu bi rock yildizi falanda benmi bilmiyorum one abi salonun heryeri gitarlarla kapli[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
  • Yeni Oluştur...