kavel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: lord_elvyn, 26 Eylül 2004 13:39 tarihinde demiş ki: eheh o da guzel :) eh o güzelliklerden(!) sanada dileyelim o zaman ne diyelim.[signature][hline]ICQ#85889898 If you need a host, contact me.
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yok dileme allah korusun, ben boyle kotu kotu mutluyum :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 26 Eylül 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 dom a özendim paintte dom gibi yapmaya çalışıyorum 30dk geçti hadi hayırlısı eheh[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 o ps felan kullanmıs bariz belli ama kasma paintte bence[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b]
Pluton Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 abi çok güzelmiş bu oda ya[signature][hline]HaD£S® Komikalite - Bedava Asp Forum Desteği - Mizah ve Niceleri... Hiphop Türk Türkiyenin En Geniş Hiphop Müzik Sitesi....
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: lord_elvyn, 26 Eylül 2004 14:13 tarihinde demiş ki: o ps felan kullanmıs bariz belli ama kasma paintte bence biliorum ben yapacam painntten yapacam nioahhaha(böhüeee basım agrıdı)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 dom ev arkadasi lazim mi abi hehe budur iste evi bulmus, dagilmis oralara (2 oda bi salon mu yoksa 2 oda mi ev sadece) ev soyle olmalidir (lux lerden mumkun oldugunca kesildigini varsayin) bir adet calisma masasi (kagit kalem bilgisayari yener, bu yadsinamaz, bunu bir CS ogrencisi sooluyo :D), bir adet yatak, minik bir laptop (lifebook lar mesela, mukemmel oyut, mukemmel performans (lux lerden kestim farkindaysaniz) ufak bir mutfak, mikrodalga, buzdolabi (eger para yeterse bir tane bulasik makinesi) yatak odasini anlatalim: calisma masasi yatagin hemen bitisiginde, boylece masadan yataga atlanabilecek vs... odanin bir duvari boyunca kitaplik, kitaplar ve DVD lerinle dolu olacak, dier duvarlar posterlerle resimlerle guzelestirilmis (Joe Sorren - A SPace Between, Pink Floyd Back Catalogue, Anathema - Eternity posteri, Escher in Eye resmi (Donnie Darko da var, icinde kurukafa olan goz)) lifebookunuz yatagin yanindaki minik komidinde durucak. eger harcayabileceigniz para varsa/ grafikerseniz bi station i olacak calisma masasinda buyuk boy bi lcd ekrana baglanabilecek ki rahatca calisabilesiniz(ben de olmciak oole bisi :() tuvalet: minik de olsa dus, klozet, bir adet dolap 3 lusunden vazgecilmicek bohu anlattikca daha cok istiyom 4 sene sonra buraya resmini atarim evimin :D[signature][hline]...valla!
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Ema, defaatle demiş ki: bir üstteki mesajı alıntılamayınız hesapta luksten kısmıssın :) bu ev hayaldir, inanmayın, olmaz boyle bir ev.[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b] [Bu mesaj Emaleth tarafından 28 Eylül 2004 20:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 3/4 u gerceklesti odamin icinde[signature][hline]...valla!
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 cok sanslisin o zaman :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b]
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 odam odam guzel odam (ha tabi bi de kedi olacak sizinle yasayan o odada, annem yuzunden yok su anda, kendi evime ciktigim anda alicam) webcamle cekildiler (digicam im bozuldu bohu)[signature][hline]...valla!
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 yatagin basucunda 3 adet 5+1 speaker sisteminin on iki ve center kolonlari duruyo, dier ikisini cikardim (eskiden yatagin uctaki iki kosesindeydi, ilk resimin en sag tarafi ikinci resmin en sol tarafi[signature][hline]...valla!
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 şu ek masa uzerindeki monitorlere de uyuz oluyorum var ya[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b]
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 monitoru odadan cikartabilsem aninda cikarticam koyacak yer yok yoksa remote desktop connection ile ulasmak ben e isterdim desktopa depo amacli hehe[signature][hline]...valla!
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bi de 3/4 une ulastım demissin ulasamadigin kısmını sayayım :) laptop? (iste en onemli eksiklik) banyon yok (heheh) kutuphane yok dvd yok bisey yok ne lem bu![signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b]
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 lsence resimleri webcamden ceerken webcami kendime mi bagladim ;) kitapligim buyuyor, DVD asigi olmasam da en azindan kitapla dolu olacak (tek kitaplar o raftakiler degil, sandigim faan var) banyo icerde (aileyle yasiyorum)[signature][hline]...valla!
OwnerRavenLoft Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Ahanza buda bnm odam...-:: Hayvani Kasam & Alcatel ADSL ::-(Dış görünümü fazla ii olmasa da son teknolojik kasam)-:: LG 19" LCD Flatron Monitörüm ::--:: Bilgisayar Köşem & Sevgili Gitarlarım ::--:: Odamın 4 Köşesinde Creative 5.1 ::-(Beşinci hoparlör tam tepemde)-:: Başka Bir Açıdan Daha ::-[Bu mesaj OwnerRavenLoft tarafından 26 Eylül 2004 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 ha diceksiniz ee bilgisayar nerede abimin odasında :p[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya....[Bu mesaj theKingpin tarafından 26 Eylül 2004 15:04 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Volfied, 26 Eylül 2004 14:56 tarihinde demiş ki: lsence resimleri webcamden ceerken webcami kendime mi bagladim ;) kitapligim buyuyor, DVD asigi olmasam da en azindan kitapla dolu olacak (tek kitaplar o raftakiler degil, sandigim faan var) banyo icerde (aileyle yasiyorum) yani 3/4 une kavusamamissin :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b]
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 abi en önemli şey eksik? Ev :) benim istediğim ise 2 odalı bi ev ya da stüdyo daire herneyse işte küçük bi ev, duvarlar beyaz, yere yakın 2 kısılık bı yatak, 1 deri kanepe, 1 masa üstünde 1 bilg, 1 plasma(bu zor hehe) 1 balkon.. bunların hepsi aynı odada olucak yani tek oda 1 banyo olucak bi tanede kucuk bı mutfak baska bısı ıstemem:)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
narin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 bende benil kucuk studiomum resimlerini cekip koyim bare ... :)[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 beyenirsem ele geçirmeye gelirim taaaa fvansaya! :)[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. çiptek
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 OHh bitti sonunda yaptım başardım!!!! Paintten anca bu kadar oluyo laf etmeyin yani! Of beee amma zormuş... İştebenim odam v2:[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim..çiptek
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2004 said: Chiptech, 26 Eylül 2004 15:09 tarihinde demiş ki: abi en önemli şey eksik? Ev :) benim istediğim ise 2 odalı bi ev ya da stüdyo daire herneyse işte küçük bi ev, duvarlar beyaz, yere yakın 2 kısılık bı yatak, 1 deri kanepe, 1 masa üstünde 1 bilg, 1 plasma(bu zor hehe) 1 balkon.. bunların hepsi aynı odada olucak yani tek oda 1 banyo olucak bi tanede kucuk bı mutfak baska bısı ıstemem:) ya bu bu ozellikler olacak diye ev aramak cok sacma. Begendin neyse tutacaksın. Mesela bizim halkalı toplukonutlarda oyle balkonlu studyo daireler cok fazla cok super hepsi (eheh kiraları da super tabe :). Ama simdi ben evede bisey yapıyorum valide kapıyı caliyo "yemek getirdim yavrııııım" diyo. E ben cinnet geciririm o zaman yani :)[signature][hline][b]Bu posttaki içerik, yazarın kişisel görüşlerini belirtmektedir. lord_elvyn burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [b]
Öne çıkan mesajlar