Cairne Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Fire kit miydi flame kitmiydi neydi büle gaza basınca egzozdan ateş cıkartıyordu neydi zamazingonun adı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 flame kitmiş. google resimler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 "apa-che kit" googledan arayın çıkıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abi naapıcan bunu hakkaten? arabanda durmaması gereken turbo mu var nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Bizim buralarda cok apaci var arabanin arkasindan gecerkene acip milleti yakmayi dusunuyordum Saka saka aklima takildi da sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gosser Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2011 Cairne said: Bizim buralarda cok apaci var arabanin arkasindan gecerkene acip milleti yakmayi dusunuyordum Saka saka aklima takildi da sordum olum amoların ev boşmuş lan yokmuş 2-3 gün yurtdısına gitmişler arabada duruyomuş evde amo sıkılıyomuş lan gitsenize olum araba var ev var para var !!!1 ALO ALOOOOOOOOOOOOO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar