Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Erişilemezlik, Kullanıcı ayarları saçmalıkları (XP)

BlaCk

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar Xpyı ılk kurdugumda adminastrator accountuyla giris yapmıstım butun ayarlarım ondaydı herseyımı yapmıstım. Sora kendıme baska bir account yarattım. Bilgisayar yonetıcısı yaptım onuda. Ama HAla saçma saçma mesajlar alıyorum. Ayrıca Adminastrator accountu tamamen silindi sadece yerine yeni yarattıgım account kaldı.

Bazı dosyalara erişimimi kısıtlıyor anladıgım kadarıyla. Ama neden? Su ankı kullandıgım hesapda bılgısayar yonetıcısı.

Aha işte böle bi sorun var.

UO klasorunde Desktop dosyasını acmaya calısınca oluyor bu.

UO-Desktop klasorune ulasamıyor. UO kesinlike oyannmıyor en ufak macro degıstrmemde Desktopa erısılemedıgı ıcın oyunu kapatıyor.

Kesinlikle Silinmiyor yada adı degıstırlılmıyor. Yada baska bır desktop dosyası yerıne koymak ıstedıgımde yıne Erişilemez diyor.

Ne yapabilirim bunun hakkında? Ayrıca lütfen format at demeyin.[signature][hline] The Truth is out There

[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 28 Eylül 2004 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Ek: administrator accountu sadece guvenli kipte kullanilabilir.
guvenli kipte acarsan durdugunu goreceksin

simdi aklima geldi, accountlarin haklarini degistirebilmen icin administrator accountuyla acman ya da yonetimsel araclardan shift+sag klik ile open as(..) yapman gerekli. birincisi daha kolay gibi

bu arada microsoft fanatigi degilim fakat, konu basligi da biraz yanlis gibi geldi. cunku biraz senin hatan var gibi :D[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Syphex [CoH:Justice]
Sosyal ağlarda paylaş

Aldın makineyi 2 günde bi virüs girdi bide bozmadığın kaldıydı hah oda tamam :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..